Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek felismerik egymást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek felismerik egymást egy új társaságban?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy bekerültök egy vadonatúj társaságba (pl. animés fan találkozó, vagy ilyesmi). És ott van egy meleg srác. Ti egy idő után felismeritek, hogy az a srác meleg lehet? Illetve fordítva: ő felismerhet titeket, hogy melegek vagytok?

Van valami olyan megérzés, vagy külső jel, ami a heteróknak nem tűnik fel, de nektek igen?

Köszönöm a válaszokat.

Üdv. egy meleg-baràt heteró

2023. nov. 26. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Még én is felismerem őket, nemhogy a melegek!
2023. nov. 26. 13:28
 2/9 A kérdező kommentje:

Tapasztalatok is érdekelnek.

Volt már olyan, hogy úgy kezdeményeztetek valakinél, hogy ráéreztetek, hogy az a srác meleg lehet?

2023. nov. 26. 13:28
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem mindenki meleg, aki annak látszik.

Pl. Cristiano Ronaldo-ra is mondták már ezt, de nem valószínű, hogy meleg.

Ricky Martin-ról viszont szerintem nem sokan hitték volna, erre kiderült, hogy meleg.

Ezért tettem fel a kérdést, hogy a melegek jobban ráéreznek/rálátnak-e erre a témára.

2023. nov. 26. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan helyen,ahová egy éve járok ,egy klub van egy meleg srác.Azonnal rájöttunk egymásról.Szimpatikus is nagyon, én is neki,ahogy látom. Viszont a fiam lehetne, így nem lehet szó semmiről.
2023. nov. 26. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden esetben lehet rájönni a másikra. Alapból nagyon sokszor rájöttem, de aztán lehet vannak olyan esetek is amikor nem néztem volna ki a srácbol. De többnyire az intuiciom eléggé jól működik kivéve ha olyanról van szó aki nagyon bejön nekem.
2023. nov. 26. 16:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor az érzéseim is belejátsznak és nehéz objektíven gondolkodni.
2023. nov. 26. 16:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több is azt mondta hogy van ilyen gay radar
2023. nov. 27. 08:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Létezik melegradar, bár nem mindenkinél elég fejlett.

Nekem az esetek 90%-ban jelez :) Olyan még nem volt, hogy hetero pasit melegnek néztem volna, de fordítva igen.

2023. nov. 27. 10:58
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Ricky Martin-ról pedig nekem gyerekként is egyértelmű volt. :)
2023. nov. 27. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!