Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha lenne egy szolgafiútok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne egy szolgafiútok miket kellene csinálnia? (szolidtól az extrém ötletig minden nagyon érdekelne)

Figyelt kérdés
24 éves fiatal srác vagyok és nagyon érdekelnek a kreatív ötletek ilyen téren. Néha picit unom az egysíkú ugyan olyan dolgokat...

2023. nov. 23. 16:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

Házi munka. Elég átlag dolog...de ha valamit nem jól csinál akkor a büntik terén tudok elég kreatív lenni. De inkább csak kellemetlen és megalázó dolgokat csináltatnék vele bilincsben mert ugye bünti.

A végén pedig le is pisilném csak a poén kedvéért.

2023. dec. 9. 00:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Fenekelés különböző eszközökkel, talpverés pálcával.
2023. dec. 9. 01:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Huu en a kommentelok 90%-anak lennek a szolgaja elveznem minden percet a masszirozastol a pofonokon keresztul a köpésig mindent🙏
szept. 9. 20:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem mindenféle gyógyhatású krémmel és masszázsolajjal masszíroztatnám magam. Ha jó kedvem lenne, azt is megengedném neki, hogy rám élvezzen, és azt masszírozza belém (ha még jobb kedvem lenne, én szopnám), de azt is elvárnám, hogy rendszeresen szájjal kielégítsen, amikor én kívánom. Illetve italokat szolgáltatnék fel vele boxerben, meg konyhai segédként számítanék rá.
szept. 11. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.