Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy tudtátok elfogadni saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudtátok elfogadni saját magatokat miután rájöttetek, hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Van aki a lányokat szereti, van aki a fiúkat. Én az utóbbi csoportba tartozom. Fájni nem fáj, nem ártok vele senkinek, jó ez így. Kell egy pasi!

Kábé ezt futott végig az agyamon pár másodperc alatt, amikor tudatosult bennem. Nem titkoltam, nem bújkáltam, nyíltan vállalom azóta is. Ennek már harminc éve.

2023. nov. 21. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Én kb 11 évesen lettem biztosra tisztában ezzel. Eléggé utána olvastam a neten a témának. Aztán azt gondoltam hogy ez van, nehezebbek lesznek nekem a dolgok ebből a szempontból, mint a nagy többségnek, de alkalmazkodok. Jobbat nem tudok. Emiatt sosem zavart, hogy meleg vagyok. Nem is változtatnék rajta, ha lehetne.

Tudja rólam a család, barátok, volt osztálytársak. Nem hirdetem, de ha szóba kerül barátnő, vagy valami akkor nem tagadom. Legfeljebb munkahelyen vagyok csöndben ezzel a témával kapcsolatban, ha azt érzem, hogy ez nagyban befolyásolhatja az emberekkel való kapcsolatomat, mindennapjaimat. De szerencsére munkában is tudtam kialakítani egy olyan környezetet, ahol erről is lehet beszélni.

A párkeresés már nehezebb, sokszor elegem van belőle. Találni valakit, aki nem feminim, nem csak egy dugást akar, megvan a kémia, stb. De a jó dolgokra várni kell :D

20f

2023. nov. 22. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kb 27 voltam, mikor először csókolóztam, akkor még én sem fogtam fel. De elkezdtem ezt-azt kipróbalni, sok kalandom is volt, mostanra meg van egy fél éves párkapcsolatom. Rengeteg a konfliktus, de próbáljuk közösen megoldani. Azért sem egyszerű ez, mert távkapcsolat, sok mindenről le kell mondani. Pl közös nyaralás sem lesz egy ideig, míg ő rendbe nem hozza magát anyagilag. A legnehezebb az egészben, hogy a családomból se tudja mindenki, hogy mi a helyzet. Így nem is mondom el mindig az otthoniaknak ha Budapesten vagyok.
2023. nov. 22. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Idő kellett hozzá, de nem bánom, hogy így alakult.
2023. nov. 22. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!