Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valamilyen szokatlan fétisetek? Ha igen, mi az?
Figyelt kérdés
Kort is írhattok. :)2023. nov. 15. 16:00
11/42 anonim válasza:
Szeretem ha tökön rúgnak.
Szeretem a plugot.
Szeretem ha ruhában dugnak.
Szeretem ha rám pisilnak vagy a tökeimre élveznek.
Nagyjábol ennyi, 29/F passzív
12/42 anonim válasza:
Női bugyikat szeretem, főleg a tangákat
13/42 ZsocaLatex&PVC válasza:
Fecske típusú bugyikat,alsogatyákat,minden féle anyagú,szeretem gyűjteni,nézegetni!
14/42 Tanquerey válasza:
Én imádom, ha valakinek érzéki, szexi mellbimbói vannak és élvezi, ha kényeztetik őket. Az első amit megnézek egy hapsin az a mellbimbója :)
50F/P/Bp.
15/42 anonim válasza:
Láb, zokni meg kicsit cipő fétis is, illetve bizonyos egyenruhák is izgatnak 🤔
16/42 anonim válasza:
Anális tagitas, adni kapni.
Pisi, testre h popsiba bele. Oda vissza.
Kaki max ha előre megbeszéljük hogy akarjuk, nem random meg, meg esszük ilyesmi az már nekem is undi.
És imádom ha a lankad farkam fel szopjak.
21f bp
18/42 anonim válasza:
Szörös has,pocak és mély köldök.
19/42 anonim válasza:
Fitymafétis, dokkolás, bimbó szopizás.
20/42 anonim válasza:
BDSM, fémek, bilincsek, kötözés, erényöv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!