Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kit, hogyan és mikor szoptál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit, hogyan és mikor szoptál már le autóban?

Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 22:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
58%
Autópályán behajoltam az ölébe :D
2023. nov. 14. 22:20
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
A főnökömet, félreállt a céges autóval.
2023. nov. 14. 22:40
 3/25 anonim ***** válasza:
87%
Haveromat erdőben, amikor leálltunk az út szélére.
2023. nov. 14. 23:25
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Legutóbb egy autószerelő srácot. Hozzájuk hordom a kocsimat, ismerem már pár éve. Sejtettem hogy biszex. (Én is az vagyok.)

Próbakörre mentünk és láttam hogy áll a sátor az overállban. Nem volt nehéz nem észrevenni...!

Dumálgattunk útközben, mesélte hogy facér, meg hogy eléggé szexhiánya van már. Mondtam neki, hogy az látszik...

Összemosolyogtunk. Aztán odatettem neki a kezem...

Nem tolta el, felsóhajtott. Elmentünk egy kiserdőbe és leszoptam neki. Nem kellett rajta másfél percet dolgozzak, olyat lőtt a számba mint egy ágyú! :)

2023. nov. 15. 04:31
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy határozott, magabiztos pasit, akit neten ismertem meg és néha szoktunk talizni.
2023. nov. 15. 06:12
 6/25 A kérdező kommentje:
Jobbnál-jobb esetek, az erdős nekem is megvolt, de azért irigyellek benneteket. Köszi a válaszokat! :o)
2023. nov. 15. 08:38
 7/25 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Volt egy helyi fuvaros srác akivel gyakran összejártunk tépni meg szexelni. Szinte mindig a furgonjában oldottuk meg. Egyszer elkísértem őt szállítás közben és végig az ölében volt a fejem.
2023. nov. 15. 08:41
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
öt osztálytársamat, ebből hármat egyszerre, a tesóm haverját, a főnököm fiát, a szomszéd srácot, és egy osztálykiránduláson a buszsofőrt.
2023. nov. 15. 09:06
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos soha senkit, pedig érdekelne!

35/F

2023. nov. 15. 09:33
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy szexhaverom, aki egy elektromos szerelő cégnek dolgozott. Egy délután felvett, elmentünk egy csendes parkolóba és a furgon rakterében leszoptuk egymást.

Egy másik szexhaverommal gyakoriak voltak az esti kiruccanások kocsival a nagyerdő-teva környékére, ahol smároltunk és szoptuk egymást.

Egy haverom szakított a barátnőjével, eléggé kivolt, az lett a vége, hogy felajánlkoztam magam és megszopatott az egyetem parkolójában.

Nagyon szeretem az autós kalandokat.

21/f

2023. nov. 15. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!