Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alázza meg, járatja le magát sok meleg?
Futnak olyan után akivel volt egy-két üzenetváltás utána lerázta őket.
Vagy akivel volt egy találka és nem sikerült jól, akár szex nélkül, akár szexszel, de ők még újra meg újra erőltetnék.
Van sok pasi, főleg Budapesten. Minek futnak olyan szekér után amire nem férnek fel, de úgy mint a csaholó kutya?
Nem érzik, hogy mennyire megalázó? És nem a másik alázza meg őket, hanem ők saját magukat.
Mondjuk megesik olyan, hogy a másik fél is odapakol, tudom.
Akkor egy kis kiegészítés a kérdéshez..
Ha egy meleg szakítás után ismét ismerkedik,kapcsolatot szeretne, akkor miért beszél ismerkedés során szinte végig az exről,miért sóhajtozik utána és miért hasonlítgat?
Ilyennel nagyon elveszi a kedvét annak,akivel ismerkedik,találkozik...
Ez legalább olyan gond,mint az,amit a Kérdező felvetett.
Magára a kérdésre szerint önfegyelem,önismeret és viselkedési kultúra lenne a megoldás.
Utolsó, ez most nem nagyon jön ide.
Előző két író:
Elhiszem, akkor úgy értem, sok ember miért csinálja ezt? Én nyilván a melegeket ismerem, tudom jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!