Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért preferálja az aktívok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért preferálja az aktívok nagy része a lányos passzív pasikat?

Figyelt kérdés

Gayromeon, Tinderen alig találok olyan passzív pasit, aki férfias, az összes lányos, volt néhány férfiasabb passzív akivel beszélgettem, azt mondták, hogy alig kezdeményez velük szemben bárki.

Mi vonzza az aktívok nagyobb részét a nőies passzívokban? Pont az bennük a taszító, hogy nőiesek.

2023. nov. 4. 20:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Heteró vagyok, de ezt én sem értem. Ha egyszer a pasik jönnek be valakinek, mert homo, akkor mért öltözik némelyik nőnek?
2023. nov. 4. 20:17
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Itt az is számít hogy szerinted mi a lányos, pl attól hogy valaki twink vagy vékony még nem lesz automatikusan lányos🤷‍♂️
2023. nov. 4. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Én pont a férfias passzív férfiakat kedvelem.És igen azzal egyetértek ,ha valaki vékony attól még nem lányos.Lehet sokan nem értenek velem egyet de nekem a férfias passzív "első blikkre"azt jelenti ,hogy van egy kis borostás vagy szakállka.de ez csak az első ,külső dolog.
2023. nov. 4. 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a férfias passzívot,de azért ne vigyék túlzásba.Én átlagos aktív vagyok,és egy szőrmók macit nehezen viselnék el :)

De ha kis borosta van az bejövős,főleg,ha nálam alacsonyabb és szemuveges..az mindent visz :)

2023. nov. 5. 04:14
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Én a férfias passzívokat preferálom.
2023. nov. 5. 08:06
 6/12 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Férfias pasiként minden ujjamra jutott egy aktív. Szerintem pont hogy sikeresebbek vagyunk, mert kevesebb van belőlünk, és nem telített a "piac".
2023. nov. 5. 08:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tapasztalatom hogy pont hogy a férfias passzívakat keresnek állandóan (vékony izmost). Ritkán látok olyant aki femboyt keres de az meg csak azt keres. Az egyikhez túl lányos vagyok a másikhoz meg túl fiús… nehéz az élet :D
2023. nov. 5. 09:47
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
A lányos passzívakat a biszex aktívak szokták kedvelni, és nem a meleg aktívak.
2023. nov. 5. 10:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a kölyökképű, borotvált arcú, vékony, de fiús passzív srácokra bukom.
2023. nov. 5. 12:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Így vagyok bedrótozva. Mondhatni a homoszexualitás kategóriában leginkább csak kíváncsiságból vagyok mert az itt mutogatott pasik kb. egyike se jön be. Viszont a trap, femboy, transz (nem operált) témák szerintem inkább idevágnak. Vagy biszex kategóriába esetleg, bár nő nincs a képben csak női ruhák.
2023. nov. 5. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!