Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg kinyalna egy puncit amit előtte egy számára vonzó férfi teleélvezett?
Figyelt kérdés
2023. okt. 29. 11:36
1/8 anonim válasza:
Hát én biztos hogy nem, valahogy a nyalás az amit semmi pénzért nem csinálnék:)
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor sem nyalnál ha utána dughatnál azzal akivel akarsz de egyebkent nem kapod meg?
2023. okt. 29. 12:17
4/8 anonim válasza:
Én nem undorodom a női nemiszervtől, de tudnék kinyalni egy lány.. akkor se ha elöttem teleélvezték
6/8 anonim válasza:
Kérdeto
Kérdeztem egy alkalmi partnerem,hogy a nők egyáltalán nem érdeklik? Ő válaszolta ezt. Csak ha pénisz van benne,vagy ha beleondóztak.
7/8 anonim válasza:
Ha szeretek valakit, akkor azt akarom, hogy ki legyen elégülve. Gondolom nem egy utolsó putris emberről van szó aki vizet akkor lát ha esik az eső, így alul is tiszta. Miért ne nyalnám ki? 28/N
8/8 anonim válasza:
Egy heteró férfi bekapna egy faszt, ami előtte egy pinában járt?
Ugyanaz a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!