Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Brazil sráccal voltatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brazil sráccal voltatok?

Figyelt kérdés
Megyek ki Braziliába. Akarok majd szexelni. Mire figyeljek? Kint mennyi a beteg mert szeretek gumi nélkül.
2023. okt. 29. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, hogy hozzászólok nőként. Forogtam többet itthon brazil társaságban, voltam is brazil pasival. Mindegyikük azt mondta, hogy csak gumival, nagyon komolyan kell ezt venni, mert sok a nemibetegség kint.
2023. okt. 29. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát gumi nélkül ne.
2023. okt. 29. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Tegnap este volt egy haverom egy brazillal. :D Éppen azon agyal hogy mi legyen mert ma meg velem lenne találkája.:D
2023. okt. 29. 11:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden mediterrán országban magas a kockázat valamiért. Gondolom jobban letojnak mindent. Szóval ésszel. Mondjuk kezdjed azzal, hogy megnézed mik a tüntetek 1-1 betegségre. A védekezés amúgy meg mindent megold. Ennyi eszed legyen itthon is.
2023. okt. 29. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Exem egy brazil csávót szopott le buliba. Nem is mondta el persze. Csak azért derült ki az egész mert sikeresen hozott haza egy szép kis szifiliszt. Aztán ugye magától nem lesz senki szifiliszes plusz engem is kellett kezelni megelőző jelleggel.Gondolom a többit sejtitek. Azt viszont kétlem, hogy bármelyik náció magasabb kockázat lenne.
2023. okt. 29. 13:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem hoztátok meg a kedvem, sőt.
2023. okt. 29. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer leszoptam egy brazil srácot, nem volt következménye, de jól szopatott :)
2023. okt. 30. 14:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért Brazíliában én vigyáznék, nem azért mert brazil, hanem ott azért sokan tartnak fegyvert, a rossz közbiztonság miatt. Semmiképp sem mennék ott lakásra anélkül hogy találkoztam volna élőben a sráccal. Pedig én beszélek valamennyire brazil portugálul, de te ott a fehér, külföldi vagy, a pénzeszsák.
okt. 12. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!