Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » (Aktív) melegek között van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Aktív) melegek között van, aki ha egyedül van, segédeszközzel maszturbál? (Nyilván nem análisra gondolok, lévén aktív.)

Figyelt kérdés

2023. okt. 26. 21:11
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Kedves steven95. Még mindig nem tudtad értelmezni kérdésem, ezért kár erről beszélgetnem veled, bár nem haragszom, csak ha nem megy át, hát nem megy át számodra...

Itt utoljára visszatérek azon esetek megelítésére, miszerint több meleg -saját bevallása szerint- próbálta nővel is a dugást. Még egyszer tehát: nem azon melegek kapcsán kérdeztem, akik undorodnak a puncitól, és/vagy a nőktől. Hanem azoktól, akik nem undorodnak, és próbáléták már nővel és semleges volt számukra nőt dugni.

Az ő esetükben mi a manóért jobb egy tárgyat (fleshligth) dugni, mint puncit...?

(A szájas példa NEM analóg evvel, ugyanis ha egy férfi undorodik férfiszájat csókolni, hogy lenne már analóg avval, hogy számos meleg NEM undorodik a puncitól és meg is dugja, csak egyébként rájött, nem érdeklik a nők...? Hogy volna analóg egymással a két eset...? Sehogy. A szájas példád tehát nem passzol a kérdésemhez, tök más eset.)

2023. okt. 29. 21:37
 12/28 anonim ***** válasza:
86%

Azért mert nem csak a lyuk számít hanem a keret is.

Ilyen alapon egy hetero nő miért nem fekszik le egy hajléktalan csövessel, hiszen neki is van farka.

Vagy egy hetero férfi miért ódzkodik egy Tankarankától ha a cicababák meg bejönnek neki? Hiszen az is lyuk-lyuk.

Egy férfi meg egy nő anatómiája között óriási különbség van, még a nemi szervet leszámítva is. Egy férfinak trapéz alakú a testalkata alapból, míg egy nőnek homokóra formájú. Egy nőnek nagy mellei és széles csípői vannak, sőt még a fenék formája is eltér egy férfiétól.

Ezek a természetes maszkulin és feminim tulajdonságok és olyan óriásiak a különbségek közöttük, hogy figyelmen kívül hagyni nem lehet őket. Aki meleg pedig nem fog egy nőhöz vonzódni, mindegy milyen szerepet preferál, mivel egy nő nem rendelkezik és soha nem is fog rendelkezni olyan maszkulin fizikai tulajdonságokkal mint egy férfi.

2023. okt. 31. 01:28
 13/28 A kérdező kommentje:

Ne hari, előző, de ezek szerint te se tudsz szöveget értelmezni alap szinten. Kérlek, olvasd vissza a kommentjeimet. A legutóbbit nem muszáj, abban csupán megkísérletem egy másik válaszoló számára ismét elmagyarázni.

Röviden egy kis kivonat: több meleg számolt be arról, hogy dugott már nővel, akár többször is, hogy megtudja, milyen érzés, és ezek jelentős %-a NEM undorotott a puncitól (mint egy csövestől valaki, vagy mint egy férfi, egy másik férfi száját csókolástól).

Akkor egy fleshlight -beleértve nyilván a létező, vagy nem létező körítést, anatómiát is- egy fleshlight mint tárgy mi a fenétől fogadtható egy számos meleg számára rendszeres használatra, míg a punci meg nem, azon melegek számára, akik NEM undorodtak a puncidugástól? Tényleg érteni szeretném, mert egyelőre semmi logika nincs az említett, egyes melegek általi önellentmondásban. Jóból kérdezem, hogyan oldható fel az önellentmondásuk?

2023. okt. 31. 16:55
 14/28 anonim ***** válasza:
76%

Aki képes puncit dugni, az NEM meleg. Lehet, hogy ezt állítja, de nem az, hanem biszex. Lehet, hogy kismértékben, és inkább a férfiakhoz vonzódik, mint testileg, mint romantikusan, de akkor is biszexuális. Ha nem érted, akkor próbáld értelmezni a Kinsey skálát. Ott le is van írva.

Az meg hogy valaki fleshlightot használ maszturbáláshoz, mindenkinek a magán ügye. Ha valaki az eszköz helyett partnert "használ", az már nem maszturbáció! Ne akard megtalálni a melegek transzformálását heteróvá, mert ez nem az, amire gondolsz, hiába ragaszkodsz csökönyösen egy bizonyos meghatározáshoz. Én például értem - heteró nő létemre -, hogy mire akart steven95 célozni, te pedig nem, mert makacsul ragaszkodsz a szemellenzős elgondolásodhoz. Nem ő az, aki nem tudja értelmezni a kérdésed, hanem te, aki az ő válaszát nem képes értelmezni, mert nem is akarod.

DE feltételezem, majd ide írod, hogy én sem vagyok képes szöveget értelmezni. Erre csak annyi a válaszom: nem is sakkozom egy galambbal.

2023. okt. 31. 22:47
 15/28 A kérdező kommentje:

Előző, én precízen fogalmaztam, hiába forgatod ki a szavaimat. :)

Semmiféle merev katgóriához nem ragaszkodom, viszont én is egyetértek a Kinsey skálával. Sokan, akik melegként aposztrofálják önmagukat: rájuk hivatkoztam! Ez tehát NEM ÁLTALAM való kategorizálás! Sokan tehát SAJÁT MAGUK mondják önmagukról, hogy melegek. NEM ÉN mondom! És csak hivatkozom rájuk!

Azt is írtam, NEM vagyok hetero!

Tehát igen, ebből is látható, hogy vagy nem olvasol figyelmesen, mégis beszólogatsz nekem, és/vagy szöveget értelmezni nem tudsz.

Itt az oldalon is számos meleg vallja be, hogy próbálta nővel. Vagy hogy gyereket akar nővel mmiközben melegnek vallja magát.

Példa, a sok közül:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

2023 okt 31, 06:44.

2023. okt. 31. 22:59
 16/28 anonim ***** válasza:
89%

Pedig nagyon egyszerű rá a válasz csak te értetlenkedsz itt direkt.

A fleshlight semmi más csak egy eszköz maszturbáláshoz, nem pedig szex. Mintha a kezeddel csinálnád gyakorlatilag csak itt egy tárgyat is igénybe veszel. De attól még gondolatban egy pasit képzelsz magad elé nem egy nőt.

Ha hús-vér emberre vágyik az illető akkor meg férfiakat keres mivel a férfias vonások izgatják fel és pont. Teljesen mindegy, hogy undorodik-e a nőktől vagy sem, a lényeg, hogy nem azt akarja látni, hogy egy nő lovagol rajta mert a nagy mellek, a homokóra testalkat nem izgatja fel. Maximum csak semleges neki de egyáltalán nem indul be előtte. Ellenben mondjuk egy jóképű szépfiútól már igen, valószínűleg egy ilyet is képzel el maga elé az illető mikor fleshlightot használ. A férfiak vizuálisabbak mint a nők egyébként, tehát egyáltalán nem csak az érzés számít hanem a látvány is. Egy férfi meg más látványt ad mint egy nő.

2023. nov. 1. 14:52
 17/28 A kérdező kommentje:

#16, a kérdésem nem az volt, hogy a melegeket a nő, vagy a férfi izgatja-e jobban, mivel ez nem kérdéses. Mégis erre válaszoltál, sajnos. És nem is a biszexekről tettem fel kérdést (a teljesség kedvéért ezt is megismétlem, ahogy azt már a hozzászóló hölgy részére jeleztem is korábban.)

Idézlek:

"Teljesen mindegy, hogy undorodik-e a nőktől vagy sem, a lényeg, hogy nem azt akarja látni, hogy egy nő lovagol rajta mert a nagy mellek, a homokóra testalkat nem izgatja fel. Maximum csak semleges neki de egyáltalán nem indul be előtte."

Ha nem akarja látni közben a nőt, akkor csukja be a szemeit a meleg!

Vagy ne szexeljen nővel.

Mondom, nem egy meleg írja itt, hogy volt már nővel, és nem zavarta, hogy nő szexel vele, csak -egyébként- neki a férfi izgalmasabb.

Ezért vontam le a következtetést, hogy akkor fleshlight, vagy pedig valódi punci, kb azonos kellene legyen azon melegek számára, akik nem undorodnak a puncitól (és akár voltak is nővel, undor nélkül).

Ehhez képest eddig még egyetlen olyan meleg se válaszolt a kérdésre, aki nem undorodik a nőktől és csinálta is már nővel (és el tudja képzelni, hogy a fleshlight nem valódi, hanem csak egy tárgy, vagy már akár fleshlight-ozott is). Így viszont nem csoda, hogy nehezen érti a többi meleg, hogy mire gondolok, pedig csak empátia kellene részetekről, azaz beleképzelnetek magatokat a többi meleg szemszögébe.

2023. nov. 2. 21:32
 18/28 anonim ***** válasza:
84%

"Ha nem akarja látni közben a nőt, akkor csukja be a szemeit a meleg!"

Ha nem akarsz narancs helyett citromot enni, akkor ne ízlelgesd a citromot, hanem csak nyeld le egyben, így nem fogod érezni hogy mennyire savanyú. Igaz, hogy édeset sem fogsz érezni, ami miatt a narancsot eszed de nem baj. Kb ennyi értelme van a mondatnak is amit írtál. Ha becsukja a szemét akkor lényegtelenné és érdektelenné válik a szex. Minek akkor szexelni ha nincs előttem a másik? Ha mellé az orrát is bedugja akkor egy csövessel is szexelhetne mivel ott nem is látja meg a szagát sem érzi. 🤣

"Vagy ne szexeljen nővel."

A legtöbb meleg pedig ezt csinálja. De te neked mégis ezzel van bajod. Nem is értem, hogy akkor mi a kérdésed. 🤣

"Mondom, nem egy meleg írja itt, hogy volt már nővel, és nem zavarta, hogy nő szexel vele, csak -egyébként- neki a férfi izgalmasabb."

Teljesen más dolog társadalmi kényszer és internalizált homofóbia hatására szexelni nővel mint valós, őszinte vágyból. Ne keverjük ide a kettőt. Nem az határozza meg a szexuális orientációdat hogy kivel szexelsz elsősorban hanem az, hogy mire vágynál legbelül. Sokan maguknak sem képesek bevallani, hogy ők melegek, csak mivel mindenhol az megy, hogy "családot kell alapítanod, hogy boldog életet élj", sokan bebeszélik maguknak, hogy heterok és csak később fogadják el magukat. Egyébként az ilyen melegek amelyek társadalmi nyomás hatására családot alapítanak nem örömként élik meg feleségükkel a szexet, mert szinte minden ilyen esetben félrelépnek férfiakkal titokban. Tehát a szexuális igényeiket férfiakkal elégítik ki nem nőkkel.

"Ezért vontam le a következtetést, hogy akkor fleshlight, vagy pedig valódi punci, kb azonos kellene legyen azon melegek számára, akik nem undorodnak a puncitól (és akár voltak is nővel, undor nélkül)."

Nem azonos, mivel a fleshlight csak egy maszturbációs segédeszköz.

És hiába jössz azzal, hogy undorodik-e a puncitól vaay nem mivel nem az a választóvonal, hanem az, hogy vonzódik-e hozzá vagy sem. És aki nem vonzódik hozzá annak teljesen ÉRDEKTELEN nővel a szex, ezt értsd meg. Nem kell ahhoz undorodni a puncitól, hogy valaki ne akarjon nővel szexelni.😩

Egy dolog a lényeg amire ki akarok luykadni: Nem csak az a két véglet létezik, hogy undor és szexuális vágy. Mert úgy fogod fel, hogy ha valamitől nem undorodunk akkor azzal képesek vagyunk szexelni. Illetve ha valakivel nem vágyunk a szexre akkor az azért van mert undorodunk tőle. EZ úgy ahogy van egy leegyszerűsített, primitív nézet . Te undorodsz a kutyáktól illetve a kisgyerekektől? Ha nem akkor képes lennél velük szexelni? Na látod, itt is ez van. És mielőtt ezzel érvelnél, a kisgyerekekhez nem csak erkölcsi okok miatt nem vonzódik senki sem (leszámítva a pedofilokat), hanem azért mert a gyerekeknek még nincs meg a másodlagos nemi jellegük, mint a felnőtteknek, ergo nincs miért hozzájuk vonzódni. De ez nem jelenti azt, hogy undorítóak lennének. Ugyanígy azt állatokkal is. Lehet egy kisgyereket vagy egy kutyát is aranyosnak és szépnek találni, de ennek KÖZE SINCS a szexuális vágyhoz, legalábbis remélem a te esetedben is így van. Ezt csupán azért írom le mert valamelyik kommentedben is leírtad, hogy a melegek egy része esztétikailag elismeri ha egy nő szép. Igen, kb úgy mint egy kisállatot vagy festményt. Azok is lehetnek szépek de mégsem izgulsz fel rájuk. Valakit vagy valamit szépnek találni és szexuálisan vonzónak találni egyáltalán nem esik egybe, hanem KÉT KÜLÖNBÖZŐ dolog.

"csak empátia kellene részetekről, azaz beleképzelnetek magatokat a többi meleg szemszögébe."

Neked kéne csak empátia ahhoz, hogy elképzeld azt, hogy olyasvalakivel szexelj akihez nem vonzódsz, és máris megérted az okát.

2023. nov. 5. 17:07
 19/28 A kérdező kommentje:

Az előző is kerülgette a felvetésem lényegét. Mindenféléről írt, csak arról nem.

Ráadásul amikor rátért végre a felvetésemre, azt kiforgatta, idézem:

"Mert úgy fogod fel, hogy ha valamitől nem undorodunk akkor azzal képesek vagyunk szexelni. "

Nem én fogom fel így, hanem idéztem azon melegeket, akik képesek fleshlight- tal szexelni (nyilván részletkérédés, milyen a formája), amitől ugyebár nem undorodnak (ide is írtak közülük néhányan).

Épp ez volt az első kommentem kérdése:

számos melegnek a punci mitől nem jó, a fleshligth meg mitől igen?? Ha az egyik jó nekik , értelemszerűen a másik jü kell legyen, VAGY PEDIG ha a kettő közül az egyik nem felel meg nekik (zavarja), akkor a másik is kellene, hogy zavarja. Mégsincs így, számos meleg esetén! Ebben rejlik az önellentmondása egyeseknek.

Ezek szerint senki nem tud választ adni egyelőre, az általam felvetett önellentmondásra...

2023. nov. 6. 15:10
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van itthon flashjack
2023. nov. 21. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!