Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A neten (ezen a honlapon is)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A neten (ezen a honlapon is) miért biztatják arra sok meleg a másikat, hogy szexeljen azzal aki nem jön be neki?

Figyelt kérdés

Olyanokat írnak sok kérdésnél itt is, hogy add lejjebb az igényeket, stb...

Jó az, az van a te szinteden.

Bezzeg aki meg rád ír azt te rázod le, pedig ott lenne a lehetőség.

Az ember nem azzal szexel aki tetszik neki?

Szerintem evidens, hogy ne nyúljon hozzám akit rondának találok és én sem akarok ő hozzá nyúlni.

Miért próbálják rossz felé terelni a másikat itt sokan?

2023. okt. 24. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Mindenki avval szexeljen aki bejön neki, csak akkor ne panaszkodjon itt az elhízott vagy full átlag pali hogy nem talál magának izmos/nagyfaszú stb partnert.
2023. okt. 24. 12:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert sokaknak nincs reális énképe, önértékelése. Csúnyák, de csak a szőke herceggel tudják elképzelni, a visszautasítás-sorozattól pedig besértődnek és még ők kérik ki maguknak.

"Szerintem evidens, hogy ne nyúljon hozzám akit rondának találok és én sem akarok ő hozzá nyúlni." Ez oké, de akkor te se sértődj meg azon, ha más is ugyanígy van veled. Nagyon sokan itt vannak szereptévesztésben. A kérdés jellegét tekintve lehet, hogy te is. Varangykirályként lehet várni a szőke hercegre -aki majd megcsókol- akár életünk végéig is, csak kérdés, hogy érdemes-e. Sokan ezt nem ismerik fel önmagukban és őket szokták visszarángatni a földre, a realitás talajára.

2023. okt. 24. 12:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es jól írja. Sokszor aránytalan az elvárás. Csak hát nem mondja el nekik senki. Persze fontos, hogy bejöjjön de érezni kell mi érhető el és mi nem.
2023. okt. 24. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Majd megérnek arra, hogy a külsőség a felszín.
2023. okt. 24. 13:44
 5/8 A kérdező kommentje:

Olvasom a válaszokat.

Abban az esetben ha valaki magánál jóval jobb pasit akar akkor igaz amit írtatok.

De csak akkor!

Én viszont ha tapasztalatból tudom, hogy megkaphatok izmos, helyes pasikat is, mert jó párral voltam már, nem szívesen adom sokkal alább, mert miért.

A kérdésem lényege, hogy a neten sokan arra biztatják, hogy magánál rosszabb külsejűvel is menjen el, mert jó lesz az, milyen sok embert találhatna ha lejjebb adná az igényeit, stb...

2023. okt. 27. 08:54
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

Nem csak hogy bíztatják, de sokan még úgy is gondolják hogy a jól kinéző paliknak kötelességük mindenkinek esélyt adni.

Én pont amiatt kezdtem el sportolni hogy jobb esélyeim legyenek, de a sok dagi/semmilyen testű elvárja hogy adjak nekik esélyt🥲

2023. okt. 27. 09:18
 7/8 anonim ***** válasza:
87%

Mindenkinek más tetszik. Lehet te jó pasinak gondolod magad, de lehet valakinek pont te vagy a csúnya. És ha netán te ráírsz valakire, az vissza utasít, mondván, hogy "nem jössz be", te mire gondolnál?

Arra, hogy nagyok az igényei?

Mert az ugyanaz, mint amit kérdezel.

2023. okt. 28. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki jó pali az általában tisztában van vele visszajelzések alapján. Persze van akinek nem tetszik az általános szépségideál, de az még a tényeken nem változtat.
2023. okt. 28. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!