Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korotokban volt az első aktus pasival? Hogyan sikerült összehozni?
Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 15:44
2/16 anonim válasza:
22 előtt pár hónappal. Haver hozott össze a haverjával. Egy éjszaka lett csak belőle, de azt nagyon durván kimaxoltuk.
3/16 anonim válasza:
28 voltam. Egy hirdetés írtam és később lett egy jó éjszakánk. :)
4/16 anonim válasza:
30 voltam, neten ismerkedünk, második randin megtörtént. Későbbi alkalommal megvolt vele a passzív szerep is.
6/16 anonim válasza:
16 évesen netről. Egy idősebb pasi. Hála égnek. Ugyanis utána csak gázos alakok jöttek. Azóta már tudom ez sajnos általános. Mármint hogy gáz a többség. Ha találok normálisat próbálom megtartani és kompromisszumot kötni ha kell valami miatt, mert sajnos ritkaság.
7/16 anonim válasza:
25, egy szőke hosszú hajú vékony spanom volt, tudtam róla hogy meleg
azt nem, hogy vonzónak is talált és elég nagy volt neki:D
izgatott hogy akkor én 25 ő 19 volt, tehát én voltam az idősebb és én voltam a passzív. Illetve tetszett hogy nagyobb volt a farka is, szubmisszívnek éreztam magam:)
Azóta aktív/passzív is vagyok
8/16 anonim válasza:
16 évesen szopott le egy kb.25 éves srác, idén nyáron volt az első igazi aktusom. 18F.
9/16 anonim válasza:
20 körül voltam, netes ismerkedés eredménye volt.
10/16 anonim válasza:
Itt gyakorin még régebben, korombeli sráccal anno 26-27 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!