Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívak, dugás közben kéz nélkül eltudtok élvezni? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
Kort is írhattok. :)2023. okt. 17. 20:36
1/9 anonim válasza:
Mióta a jelenlegi barátommal vagyok, azóta el tudok kéz nélkül menni, mert nagyon jól csinálja és baromi jó, intenzív érzés. 32/f
2/9 anonim válasza:
El tudok neha, ha eleg nagy a partneremnek. Rohadt jo erzes, de a latvanyra is eleg jo. En passzivkent is sokszor ilyen videokra verem ki, elegge izgato latvany, de lehet a tudatalattim osszekapcsolja az erzessel, es azert ilyen jo.
28/F
3/9 anonim válasza:
Nincs jobb, mint hosszan tartó prosztata orgazmus után egy normál intenzív orgazmus. El tudok élvezni rendesen is anélkül, hogy a farkamhoz nyúlnék, mégis így sokkal intenzívebb.
4/9 anonim válasza:
Nem tudom milyen lehet kezek nélkül elélvezni. Nekem kettő is van.
5/9 A kérdező kommentje:
Viszont úgy látom, agyad nemigen van, kedves 4-es válaszoló. :)
2023. okt. 18. 14:45
6/9 anonim válasza:
Egyszer sikerült, nagyon jó volt :)
De átélném újra.
7/9 anonim válasza:
Igen szinte mindig ugy szoktam elelvezni, leirhatatlan az erzes
8/9 anonim válasza:
Egyszer sikerült átélnem. Kell hozzá sok előjáték, ujjazás, sok nyál/síkosító, majd miután az izmok ellazultak jöhet a behatolás.
Éreztem ahogy kitágul az ánuszom, és remegve elélveztem, és az is érdekes volt, hogy anélkül élveztem el, hogy bármi is hozzá ért volna a farkamhoz. Szívesen átélném még.
22f
9/9 Robert.H válasza:
Partnertol fugg, ha ugyes az aktiv akkor elelvezek anelkul, hogy verjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!