Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt meleg skinheadek? Vagy olyanok akiknek bejon ez a stilus stb.
Figyelt kérdés
2023. okt. 16. 13:20
1/4 anonim válasza:
A skinheadek utálják a melegeket.
2/4 anonim válasza:
Volt egy hosszabb viszonyom, még anno időszámításunk előtt skinhead férfival. A klasszikus kopasz, tetkós, izmos fajtából. Brutális módon kellett titkolni a dolgot lévén, hogy minden barátja is ehhez az irányzathoz tartozott. Egyébként egy nagyon értelmes és kedves srác volt, rengeteget segítettem neki, hogy feldolgozza a saját melegségét, rengeteget sírt amiatt, hogy nem tud megváltozni, viszont velem biztonságban és boldognak érzi magát, és ez nem normális, de nem tud változni stb. Amikor először találkoztunk és lefeküdtünk irreálisan hatott az egész dolog, mármint a skinhead kúrja a 20 éves twinket, miközben csókolóztunk is, utána pedig elkezd bőgni, mert jó volt neki. Így utólag belegondolva simán le is csaphatott volna egy bézbózütővel. Néha csodálkozom, hogy a phaszba vagyok még életben.
3/4 A kérdező kommentje:
Elso! Nehogy azt hidd te! Ha te tudnal sok mindent. ;)
Masodik: Egyebkent egy tok romantikus tortenet igy olvasva. En is voltam mar hasonlo szituacioban. Es egyszerre volt fura illetve izgato erzes.
2023. okt. 17. 16:09
4/4 anonim válasza:
Okt.17. 05:47
Ez érdekes sztori, de én is tudok hasonlóról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!