Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szex előtt mindenképpen kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex előtt mindenképpen kell beöntés, vagy elég ha csak alaposan megmosom magam lent?

Figyelt kérdés
2023. okt. 11. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig csinálok.

Illetve én csak fürcsi után szeretek szexelni

2023. okt. 11. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Elég ritka, de létezik akinek elég egy mosás, és úgy se lesz balasetes az aktív.
2023. okt. 11. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
elég ha csak alaposan megmosod
2023. okt. 11. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Elég egy alapos mosás. Az aktív tudja hová teszi, és tudja hogy benne van a pakliban a baleset is.
2023. okt. 11. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Nalam attol fugg, hogy mit akarunk eppen. Ha egesz ejszakaba nyuloan dugni, dildokat bevetni esetleg, akkor egy alapos beontes szukseges, utana tudunk orakig jatszani problema nelkul. Ilyenkor tok joleso erzes, ha erzem, hogy teljesen ures vagyok ott alul es a farka tolt ki utana. 😅 Meg az kulon bonusz, ha ilyenkor reggel meg gond nelkul lezavarhatunk egy gyors menetet baleset nelkul, csak nyom egy kis sikositot a farkara es mar bennem is van. 😉

Ezen kivul pedig vannak a gyors menetes dolgok, amikor nincs ido beontest csinalni, de megkivantuk egymast. Hat ilyenkor rizikos, de mindig huz egy gumit, nem veheti ki, amig nem vegzett, meg ha addig nem mentem volna el, azt is kivarja meg bennem, majd utana mindketten megyunk zuhanyozni.

2023. okt. 11. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
97%
Aktív vagyok. Sok olyan is volt aki nem mosta ki magát. Sose volt gond belőle. Lehet mázlim volt…
2023. okt. 12. 00:19
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

Elég alapos kitörlés vagy kimosás, konkrétan mély beöntést soha nem csinálok. S nem is lehet állandóan előre eltervezni a szexet, kell spontaneitás is.

34/F

2023. okt. 12. 10:33
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Mit jelent az hogy beönteni? Melegmént kérdezem.
2023. okt. 12. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A luk kimosása víz beöntésével vagy vízsugárral.
2023. okt. 12. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!