Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmennétek randizni a közvetle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek randizni a közvetlen szembe szomszédotokkal?

Figyelt kérdés

A legnagyobb meglepetésemre pénteken reggel arra keltem, hogy szuperlájkot kaptam Tinderen, és a szembe szomszédomtól, akiről nem is sejtettem, hogy meleg.

Végig beszéltük a 3 napot, megbeszéltük, és megkérdezte, hogy nincs-e kedvem átmenni hozzá csütörtökön.

Még nem válaszoltam neki egyenlőre, mert felmerült a kérdés magamban, hogy biztos, hogy jó ötlet-e, nem-e lesz kínos, ha rosszul sül el valami?

Közvetlen a szembe szomszédom, az Ő meg az én ajtóm 3m-re van egymástól.

2023. okt. 9. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hetero vagyok, de ennél klasszabb ismerkedés kevés van a tinderen. Hajrá
2023. okt. 9. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez annyira nem gaz, mint Te azt annak gondolod most. Meg ha rosszul is sul el valami, mi lehet akkor? Kozos munkahely vagy kozos barati tarsasag neccesebb kategoria...
2023. okt. 9. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
3 nap beszélgetés után már nem kérdés hogy át kell menned
2023. okt. 9. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én semmiképpen sem mert a szembeszomszédom egy ló. Üres telek és oda kötik ki a lovakat legelni😅
2023. okt. 9. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem is bejönne a srác akkor persze.
2023. okt. 9. 17:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A mi szembe szomszédunkhoz max valami baseball ütővel mennék elkenni őt kicsit, de lehet te szerencsésebb vagy a szomszédokkal. Viszont pár házzal arrébb költözött egy család, ahol egyik srác elég szexi, oda mennék egyből, ha ilyen van.
2023. okt. 9. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hany évesek vagytok?
2023. okt. 9. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg volt a szembe szomszédom

3hónap után ellaposodott

Azért benne van a ciki kategóriában, ki hogy tudja kezelni a helyzetet?

2023. okt. 10. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szimpátiától függ. Na meg akkor, ha nem hetero. ;)

Csak az a bökkenő, hogy lehetetlen. Ugyanis fűvel-fával nem szoktam szexelni. (Igaz, nálunk speciel nem kötik a lovat a fához. :D ...És az Erdős se szimpi.)

2023. okt. 10. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Mint a szél. Ha kamu sincs veszve semmi, mert 3méter még belefér... D
aug. 17. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!