Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok! Szeretitek, ha sokáig dugnak titeket?
Figyelt kérdés
Én 30 vagyok, aktív, de sokan csak 5-10 percig szeretik, pedig tudnám órákig is csinálni. Mennyire átlagos az, hogy valaki csak ilyen rövid ideig akarja?
Vagy én vagyok ezzel "különc"?
2023. okt. 5. 15:40
21/27 anonim válasza:
Egyáltalán hogy lehet ezt megunni? Szerintem az aktív előbb fáradna, vagy élvezne el, mint hogy nekem elegem lenne belőle. :D Bár ez főleg a szopásra vonatkozik. Nem tudom meddig bírná, de úgy kényeztetném ajkaimmal, hogy max 10 perc után belespriccelne a számba, hogy aztán lenyeljem. Engem inkább az orál, ami vonz, de nem kölcsönösen, csak adni.
22/27 anonim válasza:
Én aktív vagyok….
Írjatok bátran DE csak olyan paszivak
Akik nőiesek… hangjuk viselkedésük és a testük is…
Nyávogás passzív kell
23/27 anonim válasza:
Itt vagyok. 35 aktív vagyok. Simán bírom fél órát is úgy hogy kemény marad végig. Csak most nincs kit dugni sajna...
24/27 anonim válasza:
23 as.
Nekem jó lenne egy ilyen aktív. :)
25/27 anonim válasza:
#23-as: Ezt passzívként jó tudni. Legalább annál tovább tudnálak kényeztetni a számmal, míg meg nem kapom az ízletes meleg nedűt. Bár valószínűleg miután beleéleztél a számba, nem tudnám megállni, hogy ne szopkodjam tovább a már elernyedő farkad :D Legalább az utolsó cseppet is kiszívom.
26/27 anonim válasza:
23. Szerintem nekem meg sosem volt 5 percnel tovabb pedig imadnam 38/p
27/27 anonim válasza:
Ha órákig nem is, de egy órát azért megnéznék. Szünet nélkül egy hatalmas élvezéssel a végén, de 2órát pihengetve is, amennyiben az aktív gyorstüzelő és 5-6x belém is élvez... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!