Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzívok! Szeretitek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívok! Szeretitek, ha sokáig dugnak titeket?

Figyelt kérdés

Én 30 vagyok, aktív, de sokan csak 5-10 percig szeretik, pedig tudnám órákig is csinálni. Mennyire átlagos az, hogy valaki csak ilyen rövid ideig akarja?

Vagy én vagyok ezzel "különc"?

2023. okt. 5. 15:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán hogy lehet ezt megunni? Szerintem az aktív előbb fáradna, vagy élvezne el, mint hogy nekem elegem lenne belőle. :D Bár ez főleg a szopásra vonatkozik. Nem tudom meddig bírná, de úgy kényeztetném ajkaimmal, hogy max 10 perc után belespriccelne a számba, hogy aztán lenyeljem. Engem inkább az orál, ami vonz, de nem kölcsönösen, csak adni.
2023. okt. 12. 08:44
 22/27 anonim ***** válasza:
76%

Én aktív vagyok….

Írjatok bátran DE csak olyan paszivak

Akik nőiesek… hangjuk viselkedésük és a testük is…

Nyávogás passzív kell

2023. okt. 12. 09:19
 23/27 anonim ***** válasza:
91%
Itt vagyok. 35 aktív vagyok. Simán bírom fél órát is úgy hogy kemény marad végig. Csak most nincs kit dugni sajna...
2023. okt. 12. 09:48
 24/27 anonim ***** válasza:
89%

23 as.

Nekem jó lenne egy ilyen aktív. :)

2023. okt. 12. 10:48
 25/27 anonim ***** válasza:
89%
#23-as: Ezt passzívként jó tudni. Legalább annál tovább tudnálak kényeztetni a számmal, míg meg nem kapom az ízletes meleg nedűt. Bár valószínűleg miután beleéleztél a számba, nem tudnám megállni, hogy ne szopkodjam tovább a már elernyedő farkad :D Legalább az utolsó cseppet is kiszívom.
2023. okt. 12. 10:57
 26/27 anonim válasza:
89%
23. Szerintem nekem meg sosem volt 5 percnel tovabb pedig imadnam 38/p
2023. dec. 14. 14:42
 27/27 anonim ***** válasza:
80%
Ha órákig nem is, de egy órát azért megnéznék. Szünet nélkül egy hatalmas élvezéssel a végén, de 2órát pihengetve is, amennyiben az aktív gyorstüzelő és 5-6x belém is élvez... :P
aug. 16. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!