Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok hány évesen vesztettétek el a szűzességetek fiúval?
17 voltam,a pasi 33
Spontán volt és maga a paradicsom volt!
18 évesen voltam aktív egy 43 évessel:)
Érzéki volt és jó,ezért lettem én is ilyen :)
14 voltam a szomszédban lakó srác volt. 17 volt és korrepetált. Nagyon nem élveztem. Elviseltem azt a kb 3 percet amíg dugott de nem élveztem. Azonban az első után még vagy 20-30x tuti volt mert kb kierőszakolta mindig belőlem. Addig kérlelt, stb. Aztán jött hogy a számat is dugná. Kb 1 évig ment ez. Nekem nem okozott örömöt igazán. Később rájöttem én aktívként élvezem a srácokkal a szexet.
EGY dologban viszont jó volt. Nagyon jól smárolt. Azt élveztem. Arra mindig felállt. Sajna ő sose szopott le és sose dughattam meg.
Később nekem egy 29 éves pasi volt a következő próba. Ő is aktív volt. Vele amúgy élveztem. Vaskos és jó farka volt és mikor dugott spontán elélveztem. Vele 3x voltam. De ennek ellenére ma már egyszer se hagynám, hogy valaki megdugjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!