Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egészségügyi alkalmassági...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészségügyi alkalmassági vizsgán lesz urulógiai vizsgálatom. Érdemes rendbe tenni magam?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, felvettek katonának. Fentebb leírtam,hogy milyen vizsgálatom is lesz. Nyár elejéig amíg volt szexuális aktusom addig rendszeresen borotváltam a fenekemnél a szőrt. Most érdemes lenne? Vagy egyből lebuktatna? Bevallom, így nagyon igénytelennek érzem alapból is.

2023. szept. 26. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem fog érdekelni a szőröd...
2023. szept. 26. 21:42
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

"A honvédelemről szóló törvény nem mondja ki konkrétan, hogy a homoszexualitás kizáró tényezőnek számít. Ugyanakkor a törvény alapján alkották meg azt az alkalmassági követelményrendszert, amely kimondja, hogy homoszexuálisok nem lehetnek a hadsereg tagjai."

Hogy vettek fel?

2023. szept. 26. 21:47
 3/11 A kérdező kommentje:
Talán úgy hogy nincs rámírva,hogy meleg vagyok?
2023. szept. 26. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Az urológust nem fogja érdekelni, nem a szexuális beállítottságod vizsgálja. Az hogy meleg vagy, meg úgyis kiderül a pszichológiai alkalmasságin. Elvileg nem kizáró tényező, de a gyakorlatban viszont keresnek majd más okot amivel kiszuperálnak.
2023. szept. 26. 22:05
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Van más egyéb férfias elfoglaltság is. Pl motorozás vagy kick-box.
2023. szept. 26. 22:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tele van a katonaság "rugalmas" szexualitású emberekkel. Kétlem, hogy bármit is számítana.
2023. szept. 27. 07:49
 7/11 NNNándi ***** válasza:
100%
Biszexként voltam katona mikor még volt sorozás. Pszichológiai vizsgálaton egy kérdés volt csak a szexuális beállitotságra. Három lehetőség volt. Heteró biszex homoszexuális.simán beikszeltem hogy heteó.
2023. szept. 27. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen tuti nincs leírva, hogy melegként nem lehetsz. Nagy botrány lett volna belőle.

Meg a melegek is lehetnek hazaszerető és azért harcolni akaró emberek. Nem csak a tangás fiúkák léteznek...

Az már más kérdés, hogy a seregben a katonatársak nem néznének rád jó szemmel, ha kitudódna. Nem egy megértő közeg ilyen szempontból szerintem, de én nem voltam katona. Csak ezt gondolom.

Az meg, hogy szőrös a segged vagy nem, senkit nem fog érdekelni. Higiéniai okokból csináltad és kész. Tankban vagy a platón rázkódva, lövészárokban gubbasztva kit érdekel, hogy mit borotváltál és mikor?

Ne parázz, kiváló katona lehet belőled. Csak ne verd nagy dobra ;)

Csak Te hiszed, hogy ez lebuktathat, mert félsz. Senki nem gondolna erre. Ezt azért írom, mert átérzem. Én is attól félek, hogy látszik rajtam a melegség, pedig tuti nem. De a félelem miatt már ott is rémeket látok, ahol nem kellene. Hajrá ;)

2023. szept. 27. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#8 jól látod, hivatalosan nincs tiltva, de... aki meleg egy normál munkahelyen is kaphat "szekálást", így a katonák között is. Az parancsnokok meg nem szeretik ha bármilyen bomlasztó "körülmény" felmerülne az egységben. Ezért ha lehetőségük van rá próbálnak akadályokat gördíteni.
2023. szept. 27. 22:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9 A katonaság elég furcsa ebből a szempontból, mert ha nyíltan tolod, hogy meleg vagy, az tényleg okozhat gondokat, de az, hogy "heteróként" néha van egy kis ez meg az, az gyakorlatilag senkit sem érdekel.
2023. szept. 28. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!