Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim szőrtelenítéshez az alábbi Philips-borotváról mi a véleményetek?
Vannak olyan részeim ahol teljesen tükörsima akarok lenni, de van ahol rövid fanszőrzet kellene.
Árban is megfizethetőnek néz ki.
Van aki használ ilyet?
Nem akarok intim szőrtelenítésre eldobható borotvát meg borotvahabot használni. Kizárólag elektromos borotva érdekel.
Nekem bevált
Hasra mellkasra hónaljra intimre hátra hasznalom
Teljesen jó
20/f
Már sokfélét kipróbáltam, de nekem ez vált be a legjobban.
Csak ajánlani tudom!
#6 Én a zuhany alatt szoktam használni, és a lefolyóba addig beteszek egy konyhai lefolyó szűrőt, hogy ne duguljon el.
A meleg víz alatt a zacsi is szépen kisimul, mindenhol sokkal puhább lesz a bőr, és így sokkal könnyedébben és biztonságosabban lehet leszedni a szőrt mindenhonnan ahonnan szeretnéd.
Nekem a sheavajas arckrém vált be eddig a legjobban, a borotvált részeket törölközés után azonnal bekenem, és beszívódás után ismét bekenem véknyabban. Másnap általában már nem is kell bekenni, csak ha addig pluszban zuhanyzok valamiért. Soha nincs semmilyen irritáció, viszketés, és nagyon komfortos érzetet ad.
Én a natúr (nem illatosított) sheavajas arckrémet használom erre a célra, de az illatos változatai sem rosszak, csak én nem szeretem keverni magamon az illatokat.
Nekem is simán megy a zacsi
Melegvíztől kisimul aztán könnyű kifeszíteni hogy ne kapja be és szépen leszedi a szőrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!