Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/Bi tini srácok! Ti mikor csináltátok először?
Figyelt kérdés
Ti hány évesen csináltatok bármit fiúval? Kiverni, szopni, dugni, stb.
Mit csináltatok?
Kort és beállítottságot is légyszi!
2023. szept. 17. 14:52
1/12 anonim válasza:
Először 14 evesen. Kb minden volt.
Bi/p
2/12 anonim válasza:
9 évesen a legjobb barátommal leszoptuk egymást.
30/bi
3/12 anonim válasza:
Általános végén fogtuk meg, és vertük egymásnak kicsit. Örök jó emlék
4/12 anonim válasza:
13 évesek együtt, majd egymásnak vertük. ( bi)
5/12 anonim válasza:
Mi is 13 évesen vertük együtt, 14 évesen már egymásét is. Orálisan 16, análisan csak 18 és fél évesen történt meg velem.
6/12 anonim válasza:
Kb 11-12 együtt hokizás volt több sráccal.
7/12 anonim válasza:
12 évesen osztálykiránduláson együtt vertük 6 srác.
13évesen az egyikük a kezembe nyomta a sajátját.
15 évesen már szoptam
16 évesen már anál is volt
Passzív vagyok.
8/12 anonim válasza:
7-es
15-16 évesen is saját korosztállyal?
10/12 anonim válasza:
Érdekes válaszok de imádom. Én is 6 7 évesen kezdtem amikor nylon selyem lány bugyit vettem fel nagyon jó volt. Imádom most is a tiniket fiatalokat de senki úgy sem ír. most 60 fiatalos vagyok elvált és bi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!