Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Próbáltad már az IPL szőrtelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltad már az IPL szőrtelenítést?

Figyelt kérdés
Tervezek beszerezni egy ilyen készüléket, milyen tapasztalataid vannak férfiként? Hatásos?
2023. szept. 17. 12:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire erős a szőrzeted, ahol használnád? Vékony szőke vagy világosbarna vagy vastag, erős szálú, férfias, durva, fekete?

Tesómnak van (lány), ő szereti, szerinte jó. Anyámnak is van, neki én is szoktam csinálni, szerintem nem egy nagy durranás. Rendszeres használat esetén egyre kevesebb szőrszál nő ki tőle, de véglegesen sosem szűnteti meg a szőrnövekedést. Minél többet használod, annál jobban ritkul a szőrzet, majd szinte teljesen eltűnik. Egy időre. Aztán szép lassan elkezd újra visszanőni a hormonok hatására. Szerintem nagyjából kb. ugyanezt a hatást lehet elérni rendszeres gyantázással is. És egyébként a boltban kapható készülékek ereje, hatékonysága jóval alacsonyabb, mint amiket a szépségszalonokban, kozmetikákban alkalmaznak. Erősebb testszőrzetnél sem igazán hatékony. A gyenge női szőrzetre, pl. nőknél a vékony szálú szőke vagy világosbarna szőr a karon, arra jó, de egy férfias, sűrű, erős szálú felsőtest vagy lábszőrzetre szerintem nem az igazi, oda elég gyenge teljesítményűek ezek a készülékek. Magamnak nem vennék ilyen gépet. De mondjuk én pasiként nem is szőrtelenítek ennyire csupaszra, csak visszavágom géppel ahol kell. Ja, meg a villanófény sokszor megcsíp, mint az áramütés vagy a villám. :) Picit kellemetlen. Meg az égett bőrnek és az égett szőrnek jó büdös szaga van utána egy darabig.

2023. szept. 17. 20:33
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ, mellkasomra + hasamra használnám főleg, sztem vastag fekete a szőr, hozzá szinte fehér a bőröm is, állítólag ez jó kombináció
2023. szept. 18. 07:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkozok rajta. Lány tesóm használja,neki nagyon erős,durva szőr van a lábán,lassan egy éve használja,már sokkal kevesebb és ritkábban kell borotválnia. Nekem is jó lenne a felsőtestemre,de a lábamról is szívesen leszedném.F(bi)
2023. szept. 18. 08:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van, használom hónaljra, mellkasra és hasra is és eléggé hatásos. Persze nyilván nem tartós annyira, mint a lézeres, de a semminél jobb. Tényleg lassabban és kevesebb szőr nő vissza és az is gyenge. Bátran ajánlom. Nekem olyan kéne, ami az arcon és nyakon is hat.
2023. szept. 20. 00:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Arcon és nyakon próbáltad is már? Nem csinált semmit?

Milyen típusú géped van?

2023. szept. 20. 00:57
 6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ 4-es, olyasmit olvastam, hogy szabad elvileg arcra használni, amúgy engem is érdekelne oda is valami tartós megoldás, utálok borotválkozni..
2023. szept. 20. 12:25
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Remington IPL6500 iLight Pro-t használok, már pár éves darab, szóval ideje volna cserélni is. Próbáltam arcon és nyakon is, de egyrészt nagyon fáj ott, másrészt csak a nyakon volt hatásos, az arcon nem, túl erősek és mélyen vannak a szőrhagymák. Kozmetikus ismerős javasolta, hogy keressek olyat, aminek erősebb a villanóértéke, ha arcra is hatásosnak akarom. Még nem volt időm keresni.

Én is utálok borotválkozni, ráadásul nekem olyan gyorsan nő, hogy naponta kell. Mit nem adnék, ha sikerülne már annyira is csökkenteni, hogy elég legyen 3-4 naponta...

2023. szept. 20. 23:47
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es: köszi a választ, amúgy most olvastam, hogy hülyeséget írtam: NEM szabad elvileg arcra használni.. :(
2023. szept. 21. 14:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Tesóm arcra is használja,konkrétan bajuszra.
2023. szept. 21. 14:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#9 A tesód fiú vagy lány bajuszra használja? És milyen eredménnyel?
2023. szept. 21. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!