Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az "only bottom" és "more...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az "only bottom" és "more bottom" mit jelent Romeon?

Figyelt kérdés
A bottom a passzívat jelenti, értem, de az only-t hogy kell érteni? Hogy orális szexben is csak passzív az illető? Vagy csak az anális szexre vonatkozik, hogy mindig passzív? És a more kifejezés mire vonatkozik?

2023. szept. 15. 23:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Teljesen jogos, amit mondasz utolsó. Viszont egy ilyen társkeresőn szerintem hasznos, ha kicsit leegyszerüsítjük az ismerkedést és tudunk egy nagyjából-szűrést alkalmazni. Ha mindenki rendesen kitöltené az adatlapját, tudjuk nagyjából mire számíthatunk az illetővel. Itt inkább az nem volt számomra világos, hogy orális vagy csak anális szexre vonatkoznak-e ezek a kifejezések. De szerintem inkább anális. Azért abban egyetérthetünk, hogy a szexualitás a legtöbb ember életében nagyon fontos, bármilyen típusú ismerkedésről (alkalmi, komoly) legyen szó. Mert előbb utóbb ez probléma forrása lehet, és jobb előre tisztázni, mert nem mindig egyértelmű, ki mit szeret. De ha tudjuk a másikról az adatlapja alapján, hogy ő csak passzív, én szintén passzív, akkor nem is próbálkozok nála feleslegesen.

A testalkat kategóriák, hááát. Mivel nagyon sokan nem raknak ki képet magukról, az is hasznos lehet, hogy nagyjából tudjuk, mire számíthatunk az illetővel. Őszinte leszek, a túlsúlyos emberek számomra nem vonzók, emiatt ha tudom előre, nem próbálkozok ilyen embernél feleslegesen. Ahogy nálam sem próbálkoznak azok, akik a vékony fiúkat nem kedvelik.

2024. márc. 3. 07:00
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint pont ez a rákfene: "De ha tudjuk a másikról az adatlapja alapján, hogy ő csak passzív, én szintén passzív, akkor nem is próbálkozok nála feleslegesen."

Megítélésem szerint az ember ennél LÉNYEGESEN bonyolultabb. Én pl. nem tartom elképzelhetetlennek, hogy van olyan élethelyzet, mikor egy "engem aztán senki nem fog hátulról megpróbálni" kategória végül találkozik egy olyan személlyel, akivel úgy alakul, hogy kipróbálná. Elmondásod alapján ez a két ember soha nem találkozhatna, ha ezen "kategóriák" alapján határoznánk meg az ismertséget.

Sőt, ha adatlapja szerint ő "full aktív" és összejön egy "full passzívval", akkor ha egyszer mégis azt mondja, hogy ő azért kipróbálná a másik oldalt is, akkor tulajdonképpen egy "hazug kapcsolatban vannak"?

Az érzelem - még az alkalmi szexualitásra korlátozva is - sokkal több annál, mint én aktív, te passzív. Legalábbis az én életemben bizonyosan így van.

2024. márc. 28. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!