Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki félvér az előnyére vagy hátrányára lehet az ismerkedésben?
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 08:53
2/7 anonim válasza:
gondolom hazai tekintetben egyik szülő magyar amíg a másik cigány
akinek tetszel annak tetszeni fogsz
nekem az összes lány aki tetszett azok nagyrészben mind cigánylányok voltak
fele más kommentek fognak érkezni de te is tudod hogy embere válogatja
3/7 anonim válasza:
félig roma vagyok de csak a péniszem sötét.
4/7 anonim válasza:
Ratyinak semmi se előny. Aki végbélben turkál, annak mindegy honnan származik.
5/7 anonim válasza:
Erre nincsen általánosan érvényes válasz. Van, aki kedveli (mert nem szokványos), van, aki nem (mert eltér az átlagostól).
De szerintem inkább előny.
6/7 anonim válasza:
Amíg nem tudjuk hogy milyen származású az a két fél vér, addig nem tudunk választ adni. Meg a nemed sem lenne lényegtelen infó, meg esetleg a korod.
7/7 anonim válasza:
Nekem személy szerint a származás és bőrszín teljesen indifferens. Az a fontos, hogy szellemileg, kulturálisan, világnézetileg ne különbözzünk túlságosan. Persze a külső is számít, de full random, hogy kinél milyen külső jegyeket találok vonzónak vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!