Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első pár randin miért korai nektek szex?
Én sem várok sokáig, mert nincs sok idő.
Derüljön ki minél több minden az elején, ha véletlen mégsem működik valami ne raboljuk egymás drága idejét.
Ha már megtörtént és ennyi ideje egyben vagytok,akkor nem kell filózni feleslegesen.
Élvezzétek egymást és a sok szexet.
" Rövid az élet, hosszú a sír,keféljen mindenki,amennyit bír "
Egy utcai felirat.
Azért lenne korai nekem, mert nem tűnne komolynak.
Rossz körben lehetsz "csaxólok" vagy Te választottad azt a kört inkább...
Felcserélted az ok-okozatot. Tehát UTÓLAG kiderült hogy jó hogy rábuktatok egymásra már az elején. Én tudok egy-két nagyságrenddel több példát, mikor aznap látták utoljára egymást...
Szerintem aki azért akar szexelni az elején hogy tudja jók e együtt, azok maguk sem tudják eldönteni hogy csak kanosak-e vagy csak kanosak.
Sőt ráadásul azért van veled elsősorban mert jó szexszolgáltatast nyújtasz. Igazán felemelő. Bocsi srácok, én még nem dugtam elég sráccal, hogy a nagy ő-t lepedőakrobata oklevéllel a kezemben fogadjam.
Ja egyébként én sem vagyok szent, de a miheztartás végett hagyjuk el ezt az önfelmentő magyarázkodást.
Komolyat akarunk, de helyette megadjuk magunkat a vágynak, s vagy csodálkozuk mért nem jön össze, vagy szerencsénk lesz s ezzel példálózunk szépítve a dolgokat.
Azért szurkolok tartson minél tovább
Aki komolyat akar, az kibír néhány hetet/hónapot szex nélkül velem, a többi pedig nem az "én köröm".
Jobban szeressen velem eltölteni egy napot, mint szexelni. A kövi 3 nap meg behoznánk a lemaradást, csak ezt a többség sohase tudja meg...
Pedig kifejezetten szeretem ha húzzuk egymást a másikkal, egy kis önfegyelmet tanusítani, értékelni és megélni a jólesően kínzó vonzódás szakaszát, kevesen partnerek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!