Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas(abb), macis, husi, erősebb alkatú meleg aktív-uni fiúk, hogy boldogultok az ismerkedéssel, párkereséssel?
Figyelt kérdés
2023. szept. 11. 14:50
1/11 anonim válasza:
Hát a legtöbbször vissza lettem utasítva, viszont egyszer találtam egy pasit aki pont az ilyeneket szerette, vele sokáig össze is jártunk. Viszont a legtöbben az átlagos/vékony/sportos testalkatot szeretik. És mivel még szeretnék ismerkedni az életben, meg jobban is akarom érezni magam a bőrömben, ezért elkezdtem sportolni, egészségesen enni, szépen fogyok is lefelé. Mivel nekem is az átlagos/sportos test jön be, és szeretnék is ilyenekkel ismerkedni, ezért ezen csak én tudok változtatni.
2/11 anonim válasza:
Ugyanezt tudom elmondani, mint az egyes. Elkezdtem fogyózni, mert amúgy az ilyen húspiac szerű ismerkedős oldalakon lehetetlen találni társat így.
21/f
3/11 A kérdező kommentje:
Én meg pont az ilyen macis, husis srácokat kedvelem, de nem nagyon van ilyenből sok… Átlagos az alkatom, de a macisok is azt mondják, hogy még macisabbat keresnek… Ördögi kör:-D De a lényeg, hogy szeressük magunkat, és akkor majd alakul…:-)
2023. szept. 11. 18:52
4/11 anonim válasza:
Macis, husis srácok irhatnának.. Persze csak ha szeretnének ismerkedni..
5/11 anonim válasza:
1 es.
Hány éves vagy? Milyet keresel?
6/11 anonim válasza:
Sehogy. Alapvetően nem azért, mert visszautasítanak, ugyanis odáig el sem jut a dolog. A saját gátlásaimon kéne először túljutni.
7/11 A kérdező kommentje:
Ha van itt maci, aki szívesen ismerkedne, akkor az Ő üzenetét szívesen fogadom…:-)
2023. szept. 14. 11:17
8/11 anonim válasza:
Kicsit macisabb, budapesti aktív srác vagyok, nekem is nehezen megy az ismerkedés. Aki szeretne, írjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!