Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan, aki már bőven...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki már bőven 30 felett mondta el a szüleinek, hogy ő meleg/leszbikus/biszex?

Figyelt kérdés

Nehéz volt? Hogy vetted rá magad? A szüleid hogy fogadták a dolgot?

1 éve vagyok együtt egy lánnyal és most már szeretnék összeköltözni vele. Eddig tudtam titkolni a dolgot, de az összeköltözés után már nehéz lesz és igazából már nem is szeretném.

Eddig csak férfiakkal jártam, voltam már menyasszony is, így a szüleimnek 0 sejtése van arról, hogy biszex vagyok és jelenleg egy nővel vagyok együtt. Legvadabb álmaikban sem gondolnák ezt. Tudom, hogy sajnálni fogják és csalódottak lesznek, hogy nem leszek se feleség se anya.

Volt valaki ugyanígy?

2023. szept. 10. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Ha biszex vagy, még simán lehetsz feleség is, anya is.
2023. szept. 10. 12:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy barátom aki jóval 30 felett mondta el a szüleinek, nagyon sokat örlődött miatta. Élettársa is volt aki papiron albérlő volt és a lakása egyik szobáját adta ki neki. Így nem kellett magyarázkodnia. Aztán kb 5 év után összeszedte a bátorságát és elmondta. Szerencsére nagyon jól fogadták a dolgot.
2023. szept. 10. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen korú "gyereknél" a legtöbb szülő már minimum sejti.

Ha normális szülő-gyerek kapcsolat van.

2023. szept. 10. 15:37
 4/4 A kérdező kommentje:
#3: na igen, de én eddig csak fiúkat, férfiakat vittem bemutatni. Illetve, mindketten nőies nők vagyunk a párommal. 1000%, hogy nálam nem sejtenek semmit, ezért is nehéz eléjük állni, hogy hahó nővel vagyok együtt.
2023. szept. 10. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!