Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit jelent ha azt mondja egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha azt mondja egy pasi,hogy estére úgy,de úgy megfarkallak?

Figyelt kérdés
Dugàsra gondoltam,de nem vagyok benne biztos
2023. szept. 8. 07:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tudom már azóta😊
2023. szept. 10. 05:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem egyértelműbben mondta Romeo-n egy strigulátor, hogy "alaposan szét leszek qrva..."

Én nem vagyok az a durr bele típus, mert első alkalomkor nem érdekel az anál, amit tudattam is vele, illetve barátság extrákkal keresek inkább. Úgyhogy első randin maximum szopás vagy szopatás van.

Végül nagyon nem is ért volna rá, mert mielőtt fény derült arra, hogy egy popót max 2x dug meg, pár nappal előtte egy egész hétvégét kioffolt, mert csak...

Ha nincs ez a kioffolás ami egyébként nem nagyon zavart, mert péntek lévén egyből a következő hétvégére gyúrtam, hogy akkor találkozzunk valamilyen formában, közben derült ki valamelyik diskurzuson, hogy ő mennyiségre megy.

Megköszöntem ezt a páratlan lehetőséget és megmutattam neki, hogy ha a városunk már kifogyott, merre kell a szomszédos városba menni... D

aug. 7. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!