Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg férfiak jobban beindulnak az izmos testtől mint a nők?
Akkor én egy furcsa meleg vagyok,mert az izmos,kigyúrt testalkat sosem jött be, nem vonz.
Az átlag,vagy vékony, de nem izmos,ami nagyon tetszik és odavagyok érte:)
Nekem bejön az izmos test, de ez a fajta izmos testalkat, amit linkeltél nem tetszik.
Nekem ez a kedvencem (vagy hasonló):
Az ennyire izmos nem jön be, de kipróbálnám vele milyen lehet együtt.
Ami a 4 es válaszolónál van linken az a test viszont nagyob bejön. Csak sajnos még olyannal se voltam.
Általánosságban a férfiak jobban beindulnak vizuális látványtól, mint nők bármitől is. Szóval általánosságban a kérdésre a válasz: igen.
Két kiegészítést tegyünk hozzá: az úgynevezett melegek egyik fele nem éppen férfiként működik agyilag, rájuk ez nem igaz, amelyikük pedig tipikus férfi, hát azok közül se mindenki az izmosságra izgul. Van aki a vékonyakra, van aki a kövérekre, meg ezer más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!