Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, zavarna titeket, ha a partnereteknek fétise lenne?
Pl sneaker, csizma, láb, zokni, pisi, bőr, farmer, szerepjáték, kötözés, fojtogatás, korbács... stb.
Nekem sneaker és csizma fétisem van. 24F
Igazából nekem csak sneaker és csizma fétisem van, na meg szeretem a szerepjátékokat. Pl egy "menő csávó" sportos outfitben, melegítőben, egy pár Jordan 1-el a lábán egy sötét sikátorban a falhoz szorít, becsicskít, maga elé térdeltet. Meg kell puszilnom a cipőit, majd durván megszopat.
Vagy ugyan ez egy rendőrrel, aki megbilincsel és akinek a csizmáit kell megnyalnom.
Vagy középkori szerepjáték, melyben egy nemesember vagyok és a lovásszal vagy a vár egy katonájával volnék együtt.
Vagy egy kicsit sötétebb. Hóhér és elítélt szerepjáték, melyben a végrehajtó az éj leple alatt meglátogatja a cellájában senyvedő jóképű rablót, akit holnap kötelessége felakasztani. A hóhér a gazember életének végső óráiban felajánlja, hogy utoljára orálisan kielégíti.
Szóval bírom a különlegesebb szerepjátékokat is, amelyek valós megélésére a való életben a lehetőség kb 0.
3#vagyok még mindíg kifelejtettem még
A here kínzás az lett volna egy kaloda szerű játék
És volt egy másik pasi aki azt kérte szúrjam át a heréjét tűvel, még leírni se egyszerű el fog a🤮
Az egyik amin sokat gondolkodtam hogy valójában mit is akarhatott.Igy képzelete el Ő, vacsorázni borozni romantikus este és utána bealtatózott volna mert az izgatja miközben a másik alszik ő szorgoskodik rajta, és hozzá tette ő egészséges és videót készítene róla amit utána törölnénk a biztonság kedvére hogy nem tesz velem olyat ami nem lenne jó nekem. Ja vágyfokozóvalkeverve mert álljon is a farkam közbe.
De minek csináltam volna ha semmire se emlékeznék belőle tehetetlen rémálomra.
Vagy valójában ki akart rabolni.
Kérdező írta:
"A hóhér a gazember életének végső óráiban felajánlja, hogy utoljára orálisan kielégíti."
Megjegyzésem: ... és az 59. másodpercben leharapja, majd elvérzik... Sajátos kivégzési módszer, hm... (Szar-kazmus.)
Jaja, egyébként a kakisok engem is megtaláltak már.
Az ánusz nyalást engedem, sőt, vágyom rá, de én nem csinálnám.
Gondoltam, egyértelmű, hogy tiszta ánuszomat nyalatnám. Csakhogy egyszer rám írt valaki, hogy neki az nem jó. Mondom: semmi se kötelező, semmi baj. Erre ő: nem úgy érti, hanem a "piszkos fenekemet" akarja nyalni kifejezetten. Na mondom, pá... Meghagyom neki mással az "élvezetet".
Egyébként létezik olyan fétis is, hogy ráizgulni arra, ha valaki fél lábon ugrálva üdvözli, a Fradi nyert kifejezetten 3:0-ra, de ha a Fradi 2:0-ra, vagy 4:0-ra nyer és attól ugrál valaki fél lábon, arra viszont nincs fétise? Vagy pl minden második kockásing gombot összeráncolt szemöldökkel történő begomboló fétis?
Olyan fiatal fiú van, aki szereti ha kicumizgatják és élvezettel megisszák a pisijét farkából?
Régebben találtam ilyet, de most nincs.
"Egyébként létezik olyan fétis is, hogy ... ? Vagy pl minden második kockásing gombot összeráncolt szemöldökkel történő begomboló fétis?"
Ilyenekről nem hallottam még sosem, de erről eszembe jutott egy extrém eset, egyik barátnőm (barát barátnő, ő hetero én meleg) mesélt egy nagyon extrémet. Egyszer találkozott egy olyan pasival, akinek disznóvágás fétise volt. Szerepjáték. A faszi lett volna a disznó, négykézláb mászkált volna, röfögve, sárban dagonyázva, barátnőm lett volna a gazdasszony. Vakarászni kellett volna a "malac" hátát, paskolni, simogatni, ahogy a disznókat szokták a gazdák. Aztán kicsalogatni az ólból, és rendesen egy komplett falusi disznóvágást kellett volna imitálni. Egy tompa tárggyal (kést imitálva) nyakon szúrni, a pasi visítozni akart, eljátszani a saját haláltusáját, aztán hörögve a saját vérébe akart fulladni. Utána imitálni kellett volna a felboncolást, kibelezést és a feldarabolást, feldolgozást, rendesen edényekkel, kolbásztöltővel, eszközökkel meg mindennel.
Éskü, nem vicc. Ilyet képtelenség kitalálni. A faszi tényleg erre gerjedt és erre megy el. Barátnőm nem ment bele, elküldte, mondván hogy ez már nagyon beteg.
Előző, ez érdekes. És olyan fétis vajon lehet, hogy valaki Viktornak képzeli magát és attól élvez el, ha halálra bassza egy áramvonalas sportkocsi a hátsó bejáratát? Szerintem milliónyi további orgazmus kísérné az eseményt. De nekem az is megfelelne, hogy bassza meg a Viktor. Nem vagyok válogatós.
Aztán az AtyaúrSátán óóótamazza.
Már így is halálba kívánta az óóótatlanokat, viszont kívánjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!