Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Náncsi Néni vendéglője melegbarát hely manapság is?
Ha enni akarsz, akkor mindegyik az. Ha az asztalon dugatni magad, akkor egyik sem.
Meleg vagyok, de komolyan nem értem az ilyen kérdéseket. Mit értesz melegbarát alatt egy étteremmel kapcsolatban?
Mondjuk tudni, hogy ha lesz vendég aki azon felismeréstől kiakad hogy meleg pár ül az asztalnál, remélhetőleg az ottani személyzet nem fog cinkesen távolmaradni/rátenni egy lapáttal a dologra, hanem épp hogy helyre teszi a dolgokat.
Nem kell kétszer átgondolni, hogy távol tartjátok magatokat olyan jelektől amitől eláruljátok hogy egy pár vagytok.
Vagy ha van valami pároknak szóló dolog, nem néznek rád hunyorítva hogy csak két srác összeállt hogy valentin-napi akciót kihasználja/vagy nem utasítanak vissza mert buz*k nem "úgy szeretnek".
De igen, látszólag nem nagy a hozadéka ill. nem nehéz dolog máshol enni. De a melegbarát helyek létezése nem mi rólunk mondd valamit...
Mjuk én is meleg vagyok de kvára nem érdekel hogy egy étterem az e vagy sem.
A párommal kajálni megyek étterembe és akkor csak arra koncentrálunk, eleve nem szeretek korgó gyomorral smacizni, evés közbe nem, meg utána az asztalnál sem. Jó, mjuk mi nem vagyunk eleve feltűnőek.
Odamegyünk, kiszolgálnak, fizetünk. Finom legyen a kaja és igényes a hely, a többit melegként is leszrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!