Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha elèlvezel közbe is vered...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elèlvezel közbe is vered vagy megállsz?

Figyelt kérdés
Nekem közbe is vernem kell különben oda az orgazmus de a múltkor egy sráccal együtt vertem ki. Na neki mikor jött megállt és magától spriccelt vagy 8x-10x. Nekem ha így megállnék az egész orgazmus félbe maradna. Nektek?
2023. aug. 31. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez is tólfüggő.

Van hogy végig vernem kell, van hogy megállok és csak várom hogy jöjjön.

2023. aug. 31. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
néha igen, néha nem állok meg, helyzettől függ.
2023. aug. 31. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Húzkodnom kell végig igen

Vagy dugnom.

Különben elmarad az orgazmus

2023. aug. 31. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én megállok és spricc.....de ha picit ráhúzok akkor mélyebbről jön a kéjes öröm
2023. aug. 31. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én általában elengedem elélvezés előtt két másodperccel... az, hogy magától spriccel, olyan élvezetet ad, hogy minden alkalommal beleremegek. :DD
2023. aug. 31. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is jobban szeretem verni közben továbbra is, mert akkor nagyobb az orgazmus ereje.
2023. szept. 1. 01:42
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
Én verem végig, és még utána is. Ha megállok pont közben, nagyon kellemetlen, oda az orgazmusom. Valószínüleg a sok hokival rontottam el, hogy így szoktattam meg a farkam. De nem érdekel, amíg jót tudok élvezni így is.
2023. szept. 1. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Néha elengedem és élvezek ha nem is ugyanúgy, aztán majdnem vége és elkezdem verni, élvezek egy majdnem teljes értékűt. Úgyhogy nekem ez jó üzlet... D
2024. aug. 6. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!