Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az önző aktívakra buknak többen?
A kérdés eleve sértő lehetne
Mert egy állítás, azt szeretik a Passzívak ha bunkók velük!
44év tapasztalatából ezt szeretik, az kell nekik aki elutasítja nem az aki kedveskedik nekik.
Miért?
Szeretnek szenvedni, áldozat leni.
Lehet azért, mert amit te normálisnak hívsz az passzív agresszív és/vagy a "nice guy" jelenség.
Kevésbé fárasztó egy valóban tuskó, kihasználó, bántalmazó pasival együtt lenni, mint egy energiavámpírral.
Akkor legalább az ember tudja, hogy mire számítson.
Nekem is volt már ilyen, hogy inkább azt a pasit választottam, aki megvert a "normális" helyett, akinek minden kommunikációja valami verbális mikroagresszió, ítélkezés volt. Sokszor már a chatelés ilyen emberekkel lemerít teljesen mentálisan. A pofon utáni duzzanat felszívódik, az a rengeteg negativitás viszont, ami a "normálisokból" árad mindig veled marad.
Sajna Magyarországon főleg csak ilyen pasikból lehet válogatni. És akkor már inkább választja az ember a kevésbé rosszat.
Ahogy az előttem író,nemcsak azokat utálom, akik másokat használnak, aláznak,stb...hanem azokat is, akik ezt igénylik.
Mert dumálni lehet akármit, ezek lelki vagy testi sérelmek miatt vannak így,hogy ezt igénylik,elviselik,sőt könyörögnek érte. Persze, amikor durvul a dolog,akkor jönnek ide is panaszkodni,meg tetszene nekik olyan társ, aki tényleg szereti őket,de így nem lehet szeretni szinte senkit.
Na persze a durva fél is valahol sérelmet szenvedett, amit aztán kiél magából.
Egyet azért jó lenne tudomásul venni,okés, szadizzátok egymást, ahogy akarjátok,de utána ne panaszkodjatok sehol és főleg,ne éljetek vissza mások jóindulatával,ha normálisan, emberien közeledne felétek !
2 és válaszoló
Te milyen vagy passzívval?
Te gondolom nem vagy önző? :)
Ezt jó olvasni 9-es !
Van még remény...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!