Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szaunában lehet találni Budapesten pénzes pasikat 26 éves átlagos fiúként?
Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 15:18
2/9 anonim válasza:
Bármelyikben vannak pénzes pasik, csak 100 ból 98 hetero 🤔
3/9 anonim válasza:
Mindenki egy szál semmiben van, nehéz megállapítani.
4/9 anonim válasza:
Mit számít? A fakával fog a szaunában megdugni nem a 20 millás autójával. Többet meg úgy sem akar ott tőled senki.
5/9 anonim válasza:
Akiket én ismerek nem járnak ilyen helyekre.
6/9 anonim válasza:
5vagyok
Hozzá kell tegyem kinek mi számít pénzesnek?!
Nekem az aki egyáltalán nem dolgozik max heti 1-3órát.
Ezek az ismerőseim nem mennek ilyen helyre.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de ha a szaunába egy ilyen alak elkezdene sündörögni körülöttem, felraknám a kályhára.
8/9 anonim válasza:
Minden pénzes pasi a gyakorira jár (mert nincs jobb dolga és saját szaunája) úgyhogy inkább itt adj fel hirdetést, ha már prostituálódni akarsz.
Ha elmész egy elit szaunába, és ott bepróbálkozol valakivel, aki nem homo mint te, akkor lehet bilincsben és nem Audi R8-ban fognak elvinni onnan.
Csak mondom...😉
9/9 anonim válasza:
Túl idős és átlagos vagy a cukroskodáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!