Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig szokott tartani általában, amíg kiveritek?
Figyelt kérdés
Gyorsan le szoktátok tudni, vagy szeretitek tovább húzni?
Kort is írjatok légyszi, ha lehet. :)
2023. aug. 28. 21:33
11/23 anonim válasza:
Szeretem elhúzno 40 percet hogy jó nagy legyen a spricc
12/23 anonim válasza:
Ez kedvtől függ .van amikor 10 perc de van amikor 1/2 óra
14/23 anonim válasza:
Amíg kiverem az tart sokáig 😉 a megfelelő filmet megtalálni na az az idő igenyes😆😜
15/23 anonim válasza:
Ha akarnék, 5 perc alatt is eltudnék élvezni, de általában olyan fél óráig elhúzom. :DD
16/23 anonim válasza:
Nem tudom miért olyan hihetetlen, hogy valaki órákig veri. Nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy ez alatt végig kőkemény és úgy rángatja, hogy majd elszakad a fitymafék. Ha chillezve "veregetem" én is simán bírom ennyi ideig. Ha el akarok menni és aktívabban csinálom, akkor 10-20 perc alatt megvagyok, semmi extra.
29/F
17/23 anonim válasza:
Ha már nagyon rámjött, hogy kiverem, akár 5-10 perc is elég, hogy elélvezzek, de szeretem kicsit elhúzni, hogy tartson 20-25 percig. 34F
18/23 anonim válasza:
Kétszer meghúzom azt kész is 🤣
19/23 anonim válasza:
Ha nagyon ráérek 1óráig is kényeztetem magam... :P
20/23 anonim válasza:
Elotte fantazialok fel orat utana meg fel perc alatt elintezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!