Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, mennyire szégyelltétek nézni tiniként mások farkát a zuhanyzóban?
Voltak azért jó nők, akiknek befértél?
Nálad magasabb lánnyal szexeltél?
Ki volt a legizmosabb partnered?
Hogyne lettek volna! És olyan is volt, aki rendszeresen járt "gyakorolni", és egy idő után már élvezte.
Én 189cm magas vagyok, még a környéken sem láttam akkoriban magasabb csajokat, csak kosármeccseken 😁
Hogy ki volt a legizmosabb partnerem? Név nélkül: egy szegedi srác, aki vizilabdás volt, és az ÁJK-ra járt, ismert (és nagyon sármos) ügyvéd lett belőle.
A kosarasokkal sem volt semmi?
Hány csajnak vetted el a szüzességét?
Biszex vagy? Sokszor voltál pasival?
Én nem szégyenlem nézni. És szeretem nézni mások farkait. Főleg úgy, hogy a lankadt farkak tetszenek a legjobban.
24 éves srác vagyok.
Volt néhány kosaras és kézis csaj is, de még olyan is aki atletizált.
Szűz csajokkal sosem foglalkoztam, csak olyanokkal akikről már tudtam a nagyobb méretű haverjaimtól, hogy be voltak járatva. Még azok között is sokan voltak akiknek nagy voltam, és a szüzek egy életre megutálták volna a szexet a férfiakkal, ha én lettem volna nekik az első az én méretemmel.
Igen, bi srác vagyok, és legalább annyi srác/férfi volt/van az életemben, mint lány/nő, de nem szoktam számolni, mint az a srác, akinek állítólag több mint 1300 partnere volt...🙃
Ki volt a legizmosabb csaj partnered?
Voltál nálad izmosabb/nagyobb szerszámú sráccal? Aktív vagy, vagy passzív?
A mai napig foglalkozol tinikkel?
Hány szüzet utasítottál vissza? Tényleg soha egyél sem voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!