Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfarkú srácok ti aktívak vagytok?
Figyelt kérdés
14cm és alatta. Vékonyak vagytok amúgy?2023. aug. 27. 16:36
12/18 anonim válasza:
Figyelj én alacsony is vagyok, vékony is 165/60 farkam is csak 13/3 és uni vagyok. Ennek ellenére nem állnak sorba egy dugásra, mert őszintén méret ide, méret oda a 13cm igenis kicsi. Nyilván volt olyan pasim aki sikítva élvezett el attól, ahogy dugtam őt, de nem ez volt a többiekkel a jellemző.
13/18 anonim válasza:
5 ös
Szerintem teljesen jó a méreted.
Bár én is találnék egy ilyet :)
14/18 anonim válasza:
Aktív vagyok,nem hatalmas mérettel.Sosem volt ebből gondom.
Érdekes módon viszont nekem a nagy farok látványa sem jön be,minden passzív páromnak kis farka volt.
Nem is szeretnék mást a jövőben sem.
15/18 passzivffi válasza:
passzív uni vagyok 14/5 farkammal de inkább kuki mert a farok 16-tól kezdődik valaki egyszer azt mondta köcsög méretű farkad van nem tévedett
16/18 anonim válasza:
Nekem kb 14 és aktív vagyok. Oralban is van akinek bejön és analban is.
Nyilván nem mindenkinek ez kell, de nyújtani ugysem tudom 😀
A nagyobb farkú passzívak pedig mindig is izgattak, de eddig inkább epp eggyel nagyobb mérethez volt még csak szerencsém.
34 bi
17/18 anonim válasza:
Nekem 12 cm és passzóv vagyok
A fax 14 cm felett van, ez csak kuki, dugásra nem jó :)
28/F
18/18 anonim válasza:
#3 A 41,2 BMI nem kicsit pufi, hanem a súlyosan elhízott kategória. 65-70kg lenne a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!