Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gömöri András Máté bejön nektek?
Edző vagyok.. Sokáig követtem őket a proteinbuilderen is.
Amúgy egy beképzelt nagyképű srác,mind szakmailag mind emberileg.
Szakmailag kb a 2000-res évek broscience-it nyomja,rohadtul nem ért semmit a testépítéshez csak marketing fogás a különböző webshopoknak.
De kérdésedre a válasz: Nem. A tenyérbemászó stílusa miatt a test meg nem minden. Amúgy meg házas így nem hinném hogy meleg lenne.
Oh hát több ilyen srácot is találsz ha felmész valamelyik társkereső app-ra. Csak nem mindegy hol keresed,vidéken vagy valamelyik nagyobb városban.
"Emberileg beképzelt? "
- Az igen. Csak meg kell nézni a Proteinbuilderes videóit és a többit is. Tipikus celeb,aki kigyúrta magát és beállt az észtosztók közé de neki az nem sok van a szakmában.
Szerintem arcra nem helyes. Fura, hogy az idős nőkre is bukik (15 év asszem kb. a korkülönbség a párjával).
A teste jó eredmény, de nekem sok.
Több meleg színészt ismerek, de róla sosem hallottam, most is nővel (Polyák Lilla) él.
Persze ez nem zár ki semmit, de szerintem nem sok alapja annak, hogy a pasikat is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!