Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 47éves aktív pasi már idősnek számít?
Figyelt kérdés
2023. aug. 22. 11:55
11/19 anonim válasza:
Te, nagyon okos!
Azt hiszed annyira menő vagy?
🤷♂️
Pisis! 🖕 🤣
12/19 anonim válasza:
11-es aha... nem csoda hogy a melegek szellemi szintje... na hagyom is.
13/19 anonim válasza:
🤷♂️
Mellé fogtál, mert heteró vagyok.
Hogy akkor mit keresek itt?
Pontosan azt, mint te. 😁
14/19 anonim válasza:
Ja jól van. Látnok is vagy. Te viszont látens meleg vagy, ha heteró létedre itt vagy. Vállald fel hogy meleg vagy, jobb lesz hidd el!
15/19 anonim válasza:
Higgadj már le cseszdmeg, mert már unalmas vagy.
Nem bíbelődök veled, jelentelek a fenébe!
16/19 anonim válasza:
Nagyon sokat számít az élethez való hozzáállása, a kinézet illetve az hogy ne hanyagolja el magát, adjon magára.
18/19 anonim válasza:
Egy 65 éves meleg/bi férfinak a 47 éves férfi fiatal.
19/19 anonim válasza:
Nekem pont a korosztályod jön be, én 21 vagyok 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!