Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az, hogy valakinek több száz akár 1000 partnere is volt már?
Szoktam itt válaszként, illetve most az előbb kérdésként olvastam, hogy van akinek több száz, akár ezer partnere is volt.
Oké én vidéki vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy hogy jöhet valakinek ennyi össze? Pont volt 1000 ember akivel kölcsönösen bejöttek egymásnak, a szerepek is passzoltak, a hely is adott volt, mindenki ráért, és egyik fél sem volt kamus?
Nekem azért nehezebben megy az ismerkedés, de ha nem válogatnék se tudnám elképzelni, hogy valaha 1000 körüli partnerszámom legyen.
Sokan rendszeresen járnak szaunákba (Magnum, Szauna69). Ha csak hetente egyszer megy le, mondjuk a legforgalmasabb időben, pénteken vagy szombaton, simán összejöhet több szexpartner is, számoljunk 5-tel. Ez havi 20, évi 240. Ha évek óta így él, gyorsan 1000 fölé kerülhet. És akkor a hét többi napjáról nem is beszéltünk. :)
Ez csak egy lehetőség, van még jópár.
Ha magasan van az igényed is jön az a 100.
Legyen csak havi 1 partner. Az nem sok. Sok esetben nem azért van mert te újat akarsz hanem mert a másik nem akar veled újra pl akkor amikor te akarod. De kanos vagy így keresel másikat. Így lesz megint egy új srác.
Akkor mondjuk 1 év alatt 12. 9 év alatt a 100 megvan. És csak havi 1 volt... Szerintem nem olyan döbbenetes csak a többség kamuzik. Azt mondja 4-5 sráccal voltam. Aztán ahogy mesél kiderül jóval több. Ha leírná sok ember rájönne, hogy több. Csak nem teszi. De ítélkezik.
Ami fontosabb hogy figyeljen az egészségére. Az csak 1 van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!