Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Előfordulhat hogy nedvesedem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat hogy nedvesedem?

Figyelt kérdés

Vibrátorral szoktam maszturbálni.

És esküszöm olyan mint ha nedvesedne, ki húzom a vibrátort és nyálkás fehér "folyadék" jön ki belőlem.

Már most írom, csak akkor ha masztizom, nincs semmilyen betegségem!

2023. aug. 19. 11:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Jó eséllyel végbél/bél betegséged van.
2023. aug. 19. 18:43
 12/17 A kérdező kommentje:

11 úgy érzem nem tudsz olvasni, vagy a szövegértéssel van némi probléma...

Soha máskor nincs ilyen.

Csak ha masztizom!!!

Betegséged biztos nem kaptam el senkitől mert nem voltam faszival!!

2023. aug. 19. 19:34
 13/17 A kérdező kommentje:

10# tök mindegy mitől van, ami biztos hogy szexuális izgatáskor van!

Nem kicsit, nagyon!

2023. aug. 19. 19:35
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Végbél/bél bajod van. Nem.a szexuális izgatás okozza hanem hogy beteg a beled mert fehér nyálkahártya jön ki belőled. Persze tudom jobb azt hinned a vegbeled olyan mint egy nedves vagina. Nem szivem nem az!
2023. aug. 19. 19:43
 15/17 anonim ***** válasza:
15%
Mi a f...?
2023. aug. 19. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem a síkosító alakul át egy kicsit? Én is ezt tapasztalom kormoláskor, amikor rendesen járatom a műfarkincát bennem, közben lassan csordogál kifelé és folyik a lábamon le.

Olyan mintha sperma volna, de nem az... :/ D

Nincs betegségem, valódi farok nem volt még bennem sajnos... :/

aug. 3. 12:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Olyan is van, amiről te beszélsz, 16-os. De az más. Ha valódi farkat tesznek be hátulra síkosítás nélkül (ne tegyetek ilyet, fájdalmas is lehet egyeseknek!), egy idő után az is csúszni fog. Két oknál fogva. Egyrészt azért, mert az aktív előnedve is síkosít, másrész a végbélben található mirigyek miatt. De ha ugyanezt kipróbálnátok dildóval (ne tegyétek, fájhat!), akkor a dildó sem síkosodik magától, egy idő után mégis könnyen fog ki-be járni. Csak eleinte nem túl kellemes.
aug. 3. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!