Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmúlhat a traumám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlhat a traumám?

Figyelt kérdés
Volt egy idősebb férfi akivel havonta 2-3-szor összejártunk. Mondhatjuk a későbbiekben azt is hogy bántalmazó kapcsolat volt. Még ha nem is fizikailag de lelkileg igen. A szexben nem volt erőszakos de úgy bánt velem majdnem mint valami rabszolgával. Nem köszönt, lenézően beszélt hozzám, olyan volt mintha alsóbbrendű lettem volna. 19 éves vagyok, most fogok egyetemre menni. De annyira mély nyomott hagyott bennem ez az egész hogy undorodok a szextől és a melegektől. Persze tudom hogy nem mindneki ilyen. És hogy rengeteg jó ember van. De nagyon megviselt ez az egész. Ezt ki fogom heverni szerintetek? Érdemes lenni felkeresni egy szakembert? Volt valaki hasonló helyzetben? Hányingerem van attól is ha a meleg társkeresőkre gondolok. Nem hogy valakivel szexuálisan együtt legyek.

2023. aug. 17. 01:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A heteró nőkkel az idők kezdete óta így bánnak bizonyos férfiak. Szokjátok a ferfitársaitok viselkedését ti is.
2023. aug. 17. 14:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen fordulj szakemberhez mert vannak bajok ha te egy bántalmazó kapcsolatba saját akaratoddal léptél bele. Tudtad hogy nem esik jól neked ennek ellenére folytattad majd most emiatt ki vagy készülve. Mit vártál? Itt szerintem nem a melegeket utálod meg a társkeresőket hanem saját magad amiért voltál olyan butus hogy hagytad hogy hülyére vegyen valaki és kihasználjon. Keress fel egy szakembert aki segít neked ezt feldolgozni meg az önbizalmadat és az önképedet helyre rakja mert ez nem normális. Sok sikert!
2023. aug. 17. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Előszőr áruld el

Miért mentél Visza mindíg?.

Nem is ő ment hozzád.

2023. aug. 17. 14:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen előbb a kérdésekre kéne a válasz....
2023. aug. 22. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!