Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik írnak privátot, de utána...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik írnak privátot, de utána nem válaszolnak, miért?

Figyelt kérdés
Melegektől kérdezem. Én magam ritkán írok bárkinek is privát üzit, inkább nekem szoktak a válaszaim alapján .Egyértelműen válaszolok az összesre, bármi is legyen a téma, de mondjuk egy hét után mindenki eltűnik. Nem nyomulok, laza vagyok, simán benne szoktam lenni képcserében is, stb. Miért nem lehet leírni, hogy bocs mégse akarok veled haverkodni/ismerkedni/farokképet cserélni. Emiatt nem leszek öngyi, de jól esne az őszinteség. 35/f
2023. aug. 15. 10:22
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Mert lehet már beszéltetek és nem akarja folytatni. Vagy olyan infót mondtál nekik amiért nem érdekes a folytatás.
2023. aug. 15. 10:27
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Ha valaki egy válaszommal kapcsolatban közöl valamit, hogy vele ez meg az van, akkor, ha lehet a témát folytatni, visszaírok, de pl. ha csak annyit ír, hogy "Azt én is szeretem.", erre azt gondolom, oké, és? De olyan is volt, mint társkeresőn, rögtön az első üzenet köszönés nélkül korod? hol laksz? aktív vagy passzív? Na ilyennel már nem is foglalkozom. De pl. később is, ha olyan választ kapok vissza, amiből már nem tudom továbbvinni a témát (visszafelé nincs kérdés), akkor hagyom. Egyébként én sem mindig kapok választ rögtön az első üzenetemre sem, ha valakinek írok.

38/f

2023. aug. 15. 10:38
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Mert sokan csak szórakozásból vannak itt
2023. aug. 15. 10:55
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

"Miért nem lehet leírni, hogy bocs mégse akarok veled haverkodni/ismerkedni/farokképet cserélni."

1. Mert valami miatt érdektelen lettél számára és ezután már egy mondat is idő és energia pazarlás lenne rád.

2. Mert sok frusztrált lelki nyomorék nehezen viseli az elutasítást, elkezd személyeskedni, szitkozódni, anyázni és erre nincs szüksége.

3. Mert már kiverte és csak erre kellettél neki.

2023. aug. 15. 11:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Unatkoznak vagy ők se tudják mit akarnak.

Amikor valaki rám ír privátot én is mindig kultúráltan visszaírok esetleg eldumálunk. Ez ilyen oda vissza alap.

2023. aug. 15. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

2 es válaszoló.

Szerintem akkor veled jó lehet beszélgetni :)

2023. aug. 15. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

6-os, kipróbáljuk? 😃

2023. aug. 16. 06:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7- es. Próbáljuk 🙂

2023. aug. 16. 12:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

7 es. Ha írunk nem biztos, hogy egyből tudok válaszolni.

De valami téma biztos lenne.

2023. aug. 17. 05:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Oké, nem probléma :) elvileg tegnap írtam már :D

2023. aug. 17. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!