Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen miért nem coming outol?
Figyelt kérdés
Biszex, de ezt titkolja a felesége előtt, és akik gyanakodnak arra hogy meleg, azokat elküldi a fenébe arrogánsan. Én meleg vagyok, velem is volt kapcsolata, és ő farokról farokra száll. Ezt meleg berkekben tudjuk róla, sokan emiatt már szóba sem állunk vele, mert kihasznál minden meleget, aztán megy vissza a nejéhez meg a gyerekekhez példás családapát játszva. Döbbenten vettük észre, hogy a közösségi oldalakon ha lmbtq téma van egy cikkben, akkor azokat akik kritikát fogalmaznak meg kultúáltan, azokat lehomofóbozza. Kb mindenkit aki nem ért egyet a prideal, az erőszakos lmbtq propagandával. Azonnal mindenkire azt mondja homofób, akkor is, ha az illető nem szídja a melegeket. Nem értük ha a közösségi oldalon suttyomban kiáll a melegek mellett, és nyiltan homofóboz ok nélkül is embereket, (ők mindig heterók, de hangsúlyozom nem ocsárolják a melegeket, csak kritikát fogalmaznak meg az lmbtq mozgalommal szemben) akkor miért nem vállalja nyiltan azt is, hogy meleg, illetve biszex? Mi jogon homofóboz sunyiban, ha ő maga nem vállalja fel hogy meleg? Miért nem coming outol?
Nem értem neked miért tűnik ellentétesnek az hogy homofóbozik neten, és hogy nem bújik elő biszexként. Nem látom a kettő közötti összefüggést, vagy hogy ebben mi a kivetni való. Az már inkább bajos, ha feleség mellett a tudta nélkül pasizik.
Ha egyáltalán valós sztori...
Ilyet hogy "agresszív LMBTQ propaganda", csak sötét jobbosok írnak le. Kicsit olyan, mintha bújtatott provokáció lenne a kérdésed célja.
2023. aug. 15. 08:23
2/21 anonim válasza:
Kb annál a pontnál ahol leírtad ezt a 3 szót egyben, hogy "erőszakos lmbtq propaganda" le fog esni itt mindenkinek, hogy kamu a kérdés és, hogy nem vagy meleg.
2023. aug. 15. 08:31
3/21 anonim válasza:
Ha nem vállalja fel akkor küldd el bizonyítékokkal a feleségnek hogy meleg
2023. aug. 15. 08:32
4/21 anonim válasza:
Neked tényleg az a bajod, hogy kiáll a melegek mellett nyíltan, csak nem vállalja fel, hogy ő maga biszex? Ez utóbbi az ő dolga, semmi joga senkinek ebbe beleszólni.
Azzal pedig szintén semmi baj, hogy mindig visszamegy a feleségéhez és gyerekekhez, azzal viszont van, hogy egyáltalán elmegy onnan és közben más férfiakkal csalja. Ez nagyon helytelen.
2023. aug. 15. 08:40
5/21 anonim válasza:
Nekem volt hasonló élményem ilyen pasival, de én nem hagytam magam elnyomni a műbųzizásaival mindenki előtt. Simán mutattam a nőjének pár videót, ahol olyan dolgok történtek, amiket nem lehet félreérteni. Megérte? Nem. Jól esett? Igen!!
2023. aug. 15. 09:30
6/21 A kérdező kommentje:
Nem ertitek a kerdésem!
2023. aug. 15. 10:17
7/21 A kérdező kommentje:
Az illető sosem olyanokat homofoboz le akik valóban megerdemelnék, hanem azokat akiknek csak az lmbtq erőszakis nyomulasával van gondjuk! A rendes életben ő titkoltan meleg ugy hogy neje gyerekei vannak, es nyiltan sosem vállalná azt hogy meleg! De neten homofoboz
2023. aug. 15. 10:20
8/21 Jani Belucci válasza:
És szerinted csak az homofóbozhat neten, aki nyíltan homoszexuális?
2023. aug. 15. 11:05
9/21 A kérdező kommentje:
8-as hiteltelen a sunyiban homofóbiázás olyantól, aki a nejet melegekkel csalja. Ha nyiltan nem vállalja a melegségét, akkor mi jogon homofóbiáz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!