Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt Aids-es ismerősötök?
Igen,volt egy srác régebben.Csak írogattam,beszélgettem vele,mert ő legalább elmondta a baját,így más nem is lehetett volna több.
Amikor megismertem,akkor volt 28 éves és három éve volt beteg.Később kétszer hozták vissza az életbe..
Pár éve kint él már,van egy szintén beteg párja,de szeretik egymást.
Elmondása szerint a Magnumban kaphatta el,sok bácsika meghágta,mert szeretetet keresett,apakomplexusos volt.
Maga mondta így, szó szerint.
Ismerek pont innen a gyakoriról. Ami szomorú, hogy csak a felelőtlensége áldozata. Na meg azé akitől elkapta. És még 20 éves se volt...
Kifejezetten helyes csávó amitől még dühitőbb. Sokan félvállról veszik a témát, pedig nem kéne.
Volt. Sajnos túl későn tudta meg, hogy elkapta. :(
Csodával határos módon én nem kaptam el. (Máig is csodálkozom ezen.)
Szeretet keresett -> sokan megdugták.
Ez a két téma hogy jön elő emberekben? Egyébként szaunákba meg az jár, aki el is akar kapni valamit.
Nagyon sok szeretethiányos meleg van, akik egy jó szóért vagy egy dugásért odadobják magukat - azt hiszik a szeretet szól azokból,akik kihasználják őket.
Soktól hallottam, sokról olvastam és mindig megdöbbenek.De azon még jobban,hogy ha igazi szeretetet kap egy meleg,néha akkor ijed meg és eltűnik. Mert nem tud mit kezdeni vele, az érzéssel.
Keserű tapasztalatom ez az ismerkedések során....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!