Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Strandfesztiválon szoktak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandfesztiválon szoktak lenni kalandok/Lesznek?;) történeteket írtok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 14. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Erre én is kíváncsi lennék én is megyek

Jó lenne ha valakit ki tudnék elégíteni orállal

20/F

2023. aug. 15. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Nekem onnan 2 élményem van egyik se volt jó emlék.

1. Az első srác akivel lehetett volna valami fitymaszűkületes volt de ez akkor derült ki mikor előkerült a farka ami így nagyon gáz volt.

2. A másik srác meg erőszakos. Konkrétan egy izmos csávó volt és szó szerint megdugta a torkom. Mikor szabadulni próbáltam rám parancsolt, hogy csak szopj. Mikor pedig picit megharaptam vagy ilyesmi hogy szabaduljak lekevert egy pofont és azt mondta ha fogazol kapsz még.

Egyik se jó emlék... Illetve annyiban igen hogy sose próbáltak sehol így felszedni de ott mindkettő úgy volt, hogy ő kezdeményezett.

2023. aug. 16. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden fesztiválon van szex. Csak észre kell venni.

Az erőszak meg nem helyszín kérdése. Sajnos.

2023. aug. 24. 09:10
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Hu nekem voltak!

Szivesen leirom persze, akit erdekel irjon privatban

2023. szept. 5. 00:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek van története írja le, kíváncsi vagyok az ilyen fesztiválos sztorikra

Nagyon vonz engem is

22f

2023. szept. 5. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen szopnek/dugnek ilyenkor
2023. okt. 9. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!