Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsok első szex előtt? (Meleg)
Én lennék a passzív fél.
Mik azok, amikre figyelni kell?
Ha a partnerem a seggembe élvez, akkor azt onnan ki kell mosni?
Illetve milyen betegségekre érdemes kivizsgáltatni magunkat? Az Aids-en kívül.
Nekem is érdemes, ha amúgy még sosem voltam együtt senkivel? Vagy akkor fixen egészséges vagyok? (A párom már volt előttem mással is)
Sajnos nem vagyok jártas a témában, így inkább itt érdeklődök. :D
18/f
Szia!
Mosd ki magad előtte, hogy tiszta legyél. Nézz utána a beöntésnek, hogyan kell csinálni.
Használjatok sok sikosítót, hogy finoman csússzon minden. És ne kapkodjatok. Csak óvatosan és lassan.
Ha a fenekedbe élvez a partner, nem kell kimosni. Semmi bajod nem lesz tőle. Kitörlöd és annyi.
Ami vizsgálat szerintem még fontos az a Clamydia. Nagyon alattomos. Sokszor szinte semmilyen tünete nincs és emiatt adják tovább egymásnak a melegek, de a heterók is legalább annyira. Alapból erre nem szoktak szűrni. Én is elkaptam egyszer egy partneremtől, aki sose szűrte magát erre. Szerencsére nem minden nap mással vagyok, emiatt nem adtam senki másnak tovább. Minden partnerkapcsolat végén megyek szűrésre.
Egy antibiotikum kezeléssel elmúlt a gond. Jól és hatásosan gyógyítható.
Ha nem ismered a másikat még annyira, akkor mehetne gumiban. Fő az egészség, vagy annyira szeretnéd, hogy beléd élvezzen?
Amúgy meg sok sikert. De figyelj a biztonságra, mert pillanatok alatt össze lehet szedni nemi betegségeket. Ha viszont már megtörtént, akkor irány a nemigyógyászat, ne otthon kísérletezz. Nekem pozitív a tapasztalatom. Az orvosok is tudják, hogy aki nemi életet él, az előbb utóbb valamit sajnos elkap. Ezt nem azért írom, hogy félj, csak sajna kizárni nem lehet. (én a parázósabb fajta vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!