Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötletetek lenne évfordulós ajándékra?
21 éves vagyok, 4 éve van egy barátom, aki tavaly volt 18 éves.
Egyikünk sem tartozik a leggazdagabb, de a legszegényebb rétegbe sem. Sajnos a szüleim meghaltak. A szüleim egyetlen gyerekeként megörököltem a pénzügyi megtakarításaikat valamint a családi házat. Anyu hozzám hasonlóan egyke gyerek volt. A nagyszüleim halála után anyunak járó örökséget is én kaptam.
A párom szülei 12 évig voltak a falunkba önkormányzati képviselők. (A falunk nagyjából 2 ezer fős)
Tavalyelőtt egy ezüst nyakláncot kapott az évfordulónkkor (augusztus 25), tavaly pedig egy tíznapos horvát nyaralás (augusztus 18 - augusztus 27) volt az ajándéka, ami nem csak az évfordulóra, hanem a 18. születésnapjára is ajándék volt.
Idén szeptember 7-18. között megyünk Görögországba, viszont augusztus 25-i évfordulónkra szeretnék valami pluszt is adni neki, de most nincs ötletem se.
A születésnapján, ami 2 nappal később lesz, pedig moziba megyünk. (nyaklánchoz tartozó ezüstözött gyűrűt már megrendeltem, szeptember elején megyek érte és kint adom oda)
Milyen ötleteitek lenne erre?
Nagyon szépen köszönöm, hogy tisztesség válaszokat adtatok.
Egy gyertyafényes vacsorára is gondoltam.
Tévedésben vagy. A gyertyafényes vacsora esetén itthon elkészített ételek kellenek. A nyaralás közös volt. A gyűrű ajándék lesz az évfordulónkra. Egyébként ő is készül.
Mit nem adnék, ha lenne egy párom, akivel 13 éve vagyunk együtt...
Mi csak 4 éve vagyunk együtt. A nyaralást közösen fizettük.
Végül úgy döntöttem, hogy a nyaraláskor befizettem egy hajó útra magunkat. Nem is árulom el neki, csak a kirándulás napján (szeptember 10) reggel. A gyertyafényes vacsora pedig meg lesz oldva itthon.
#6 Azért 13 év az szép idő. Remélem, hogy mi is kihúzzuk addig.
# 6
Mit nem adnék,ha egyáltalán lenne párom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!