Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen ötletetek lenne évfordu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ötletetek lenne évfordulós ajándékra?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, 4 éve van egy barátom, aki tavaly volt 18 éves.

Egyikünk sem tartozik a leggazdagabb, de a legszegényebb rétegbe sem. Sajnos a szüleim meghaltak. A szüleim egyetlen gyerekeként megörököltem a pénzügyi megtakarításaikat valamint a családi házat. Anyu hozzám hasonlóan egyke gyerek volt. A nagyszüleim halála után anyunak járó örökséget is én kaptam.

A párom szülei 12 évig voltak a falunkba önkormányzati képviselők. (A falunk nagyjából 2 ezer fős)

Tavalyelőtt egy ezüst nyakláncot kapott az évfordulónkkor (augusztus 25), tavaly pedig egy tíznapos horvát nyaralás (augusztus 18 - augusztus 27) volt az ajándéka, ami nem csak az évfordulóra, hanem a 18. születésnapjára is ajándék volt.

Idén szeptember 7-18. között megyünk Görögországba, viszont augusztus 25-i évfordulónkra szeretnék valami pluszt is adni neki, de most nincs ötletem se.

A születésnapján, ami 2 nappal később lesz, pedig moziba megyünk. (nyaklánchoz tartozó ezüstözött gyűrűt már megrendeltem, szeptember elején megyek érte és kint adom oda)

Milyen ötleteitek lenne erre?

2023. aug. 12. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind amit leírtál szerintem tökéletesen elég
2023. aug. 12. 23:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami romantikus programot találj ki kettesben, lehet akár otthon is. Mond el neki, mennyire szereted, mennyire hálás vagy neki mindenért. Legyen megható pillanat, szerintem sokkal többet ér ebben a helyzetben
2023. aug. 12. 23:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, hogy tisztesség válaszokat adtatok.

Egy gyertyafényes vacsorára is gondoltam.

2023. aug. 13. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kissé anyagias vagy, nem jó irány.
2023. aug. 13. 14:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Tévedésben vagy. A gyertyafényes vacsora esetén itthon elkészített ételek kellenek. A nyaralás közös volt. A gyűrű ajándék lesz az évfordulónkra. Egyébként ő is készül.

2023. aug. 13. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem adnék ha ilyen figyelmes lenne a pasim. Nem hogy a nyaralást, de még a 13. évfordulók se jutott eszébe. Szerintem ez pont elég amit kap.
2023. aug. 15. 10:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem adnék, ha lenne egy párom, akivel 13 éve vagyunk együtt...

2023. aug. 15. 11:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Mi csak 4 éve vagyunk együtt. A nyaralást közösen fizettük.

Végül úgy döntöttem, hogy a nyaraláskor befizettem egy hajó útra magunkat. Nem is árulom el neki, csak a kirándulás napján (szeptember 10) reggel. A gyertyafényes vacsora pedig meg lesz oldva itthon.

#6 Azért 13 év az szép idő. Remélem, hogy mi is kihúzzuk addig.

2023. aug. 17. 14:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

# 6

Mit nem adnék,ha egyáltalán lenne párom....

2023. aug. 17. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!