Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha, egy nagyob lányos kinézetű, fiúval jövök össze az majdnem, ugyanolyan mint, ha lánnyal járnék?
Az izom = tesztoszteron
A zsír = ösztrogén
Magyarul: Ha egy fiú kellő mértékben elhízik, "lánnyá" alakulhat.
Ezt igazolja a jelenkori Insragram és Tumblr is.
Ha túl sok az izom, Rubint Réka is férfias benyomást kelt, viszont ha elég a zsír, akkor egy átlag fiú a szétfolyó hasa mellett derékra, csípőre, és seggre is hízni kezd.
Ezt kellene megérteni végre... Hogy fiúnak, vagy lánynak születünk, az egy eleve elrdeltetett dolog. Isten szabta ki ránk. Viszont 2023-ra meghaladtuk az Istent, és az Ember mindenek felett áll (az ember az új Isten): Minél több az izom, annál inkább lényegülhet át a Nő Férfivé,
és minél több a zsír, annnál inkább lehet a Férfiból Nő.
A Hit és a Tudomány találkozik: A fizikai kihat a transzcendensre:
Izom = fehérje = maszkulinitás
Zsír = ösztrogén = feminitás
De ezt "Copirightolom", mert túl nagy igazság és bölcsesség a jelen korunk világágoz, és Steve Jobs-hoz fogom bejegyeztetni.
(Szigorúan titkos !!! Gyakori Kérdések All Inclusive!!!)
Ezt én mondom, Besenyő István —"ami"— magyar találmány, így nem kerülhet sem amerikai, sem ázsiai, sem ""nemzetközi"" kézbe.)
Laár Andrásnak kifizetem a jogdíjakat, amiért az Általa kitalált Besenyő Pista bácsit megszemélyesítettem, és máris én vagyok a Világ Ura. Claus Schwab elbújhatna mellettem, már ha Laár András nem követelne tí
Folytatás:
Tízezer milliárdot az eszméjéért, mert akkor nem én lennék a Világ Ura, henem Orbán Viktor, Barack Obama, vagy Mark Zuckerberg.
Szóval ha Laár András jófej, akkor nekrm adja el a jogokat, nem pedig az említett seggfejeknek, és máris én — azaz egy MAGYAR (!) lennék a Világ Ura, és Mi lennénk a Legnagyobb Győztesek.
Kijátszottam a bürokráciát. Szegény Berki Krisztián is ezt akarta megvalósítani, mégsem Egyetlen Nemzeti Hősként emlegetik, hanem köztörvényes bűnözőként.
Értette a jogot, -és az emberi viselkedést, pont ez lett a veszte. Ha valóban megválasztották volna miniszterelnöknek, Általa Magyarország lehetne a Világ Ura.
Hoppá... Ez egy (megvalósulatlan) spoiler volt a "Világ Vége" előtt...
Csak aztán majd ne sírjatokm
"Ha, egy nagyob lányos kinézetű, fiúval jövök össze az majdnem, ugyanolyan mint, ha lánnyal járnék?"
Ezzel a társadalom intoleráns részét vagy a saját lelkiismeretedet akarod megnyugtatni?
"Luk luk csak a keret más"
Ezzel a logikával egy csöveshez is lehetne vonzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!