Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy egy ideje beszélgetek egy férfivel. Konkrétan minden szempontból tetszik, viszont van egy bökkenő: 25 év korkülönbség. (Én 18, ő 43)

Kissé soknak tartom, sőt, a barátaim is, de tényleg nagyon szimpatikus. Hasonlóan gondolkodunk, vélekedünk a világról. (Illetve sokan mondják hogy érettebb vagyok a koromnál, bár ez nem tudom itt mennyire számít.)

Ti mit gondoltok? Szetintetek is túl sok?

Annyi nyilvánvaló, hogy egészségügyileg van különbség, de ha sportol, az mennyit befolyásol a "végeredményen"?

Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba, vagy mindenféleképpen felejtős a dolog?

2023. aug. 9. 22:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

"egészségügyileg van különbség"

de mi lenne az a különbség?

2023. aug. 9. 23:39
 2/16 anonim ***** válasza:
98%

Nekem túl sok lenne. Az élet rengeteg területén elő fog jönni a korkülönbség okozta ellentét. Szerintem rendkívül ritka, hogy teljesen összhangban legyen ekkora korkülönbséggel két ember. Neked még ki sem fejlődött teljesen a személyiséged. Nem is értem a külsőségeken kívül mit lát egy középkorú ember egy tini fiúban.

Nem szabad bedőlni annak, ha valaki kedves, szépeket mond neked, könnyen kihasználhatnak.

2023. aug. 9. 23:43
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

Köztünk a barátommal 27 év a korkülönbség.

8. évet nyomjuk.

Kell ennél több bizonyíték? (F/53 és F/26)

2023. aug. 10. 00:29
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is volt jóval fiatalabb párom,csak jó szívvel tudok visszaemlékezni rá is, az egyutt töltött évekre is.

Itt a példa egyébként,ahogy a 3-as is írja,hogy igenis működik !

54/F

2023. aug. 10. 04:51
 5/16 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem velem is jól járnál, pedig én jóval idősebb vagyok! Aki gondolja, megpróbálhatja... :)
2023. aug. 10. 06:40
 6/16 anonim ***** válasza:
11%
Egészséges kapcsolatban max 5 év korkülönbség lehet
2023. aug. 10. 07:33
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

Semmiképp nem felejtős.

az, hogy a sportos életmód mennyit használ, teljesen lutri, arra nem érdemes alapozni. Ha az összhang hosszabb távon is megvan, bele kell vágni.

2023. aug. 10. 11:51
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Ezt te érzed. Nem azt mondom hogy nem működhet, de nekem sok lenne. Én 21 éves vagyok, 18-27 éves kor között tudnék elképzelni kapcsolatot. Nekem főleg az lenne nagyon furcsa hogy én egyetemista vagyok, néhány év múlva kezdem el még csak az életet, ő neki meg már kiépített egzisztenciája, karrierje van. És amire te leszel 43, ő már 68 lesz. Te még több mint 20 évig dolgozol, ő meg már nyugdíjas.
2023. aug. 10. 14:06
 9/16 Endura ***** válasza:
93%

Szerintem egyáltalán nem számít,mekkora a korkülönbség.Ki kell próbálni egymást,ha szex után is van még közös témátok,érdeklődési körötök, ki lehet próbálni az együttélést.Pár hét,hónap után összerázkódva már kiderül,hogy mennyire vagytok egymásnak valók.Ha nem,

ekkor még nem akkora trauma a szakítás.Ha igen,akkor hajrá!Sok sikert!

2023. aug. 10. 18:24
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem foglalt, egy probat meger, bar tenyleg nagyon fura, hogy 18 eves, vagy annal fiatalabb fiukkal akar lenni. Az egeszsegugyi problema mit takar? Lomha a szexben, nem all fel neki? Azert legyel ovatos, nehogy kihasznaljon... testileg. Elozo kapcsolatairol mondott valamit, miert nincs parja 43 evesen? Egy eletre azert ne gondolkozz vele, mert mire te meglett ferfi leszel, o egy ven es aszott ember.
2023. aug. 10. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!