Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Szóval az a helyzet, hogy egy ideje beszélgetek egy férfivel. Konkrétan minden szempontból tetszik, viszont van egy bökkenő: 25 év korkülönbség. (Én 18, ő 43)
Kissé soknak tartom, sőt, a barátaim is, de tényleg nagyon szimpatikus. Hasonlóan gondolkodunk, vélekedünk a világról. (Illetve sokan mondják hogy érettebb vagyok a koromnál, bár ez nem tudom itt mennyire számít.)
Ti mit gondoltok? Szetintetek is túl sok?
Annyi nyilvánvaló, hogy egészségügyileg van különbség, de ha sportol, az mennyit befolyásol a "végeredményen"?
Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba, vagy mindenféleképpen felejtős a dolog?
"egészségügyileg van különbség"
de mi lenne az a különbség?
Nekem túl sok lenne. Az élet rengeteg területén elő fog jönni a korkülönbség okozta ellentét. Szerintem rendkívül ritka, hogy teljesen összhangban legyen ekkora korkülönbséggel két ember. Neked még ki sem fejlődött teljesen a személyiséged. Nem is értem a külsőségeken kívül mit lát egy középkorú ember egy tini fiúban.
Nem szabad bedőlni annak, ha valaki kedves, szépeket mond neked, könnyen kihasználhatnak.
Köztünk a barátommal 27 év a korkülönbség.
8. évet nyomjuk.
Kell ennél több bizonyíték? (F/53 és F/26)
Nekem is volt jóval fiatalabb párom,csak jó szívvel tudok visszaemlékezni rá is, az egyutt töltött évekre is.
Itt a példa egyébként,ahogy a 3-as is írja,hogy igenis működik !
54/F
Semmiképp nem felejtős.
az, hogy a sportos életmód mennyit használ, teljesen lutri, arra nem érdemes alapozni. Ha az összhang hosszabb távon is megvan, bele kell vágni.
Szerintem egyáltalán nem számít,mekkora a korkülönbség.Ki kell próbálni egymást,ha szex után is van még közös témátok,érdeklődési körötök, ki lehet próbálni az együttélést.Pár hét,hónap után összerázkódva már kiderül,hogy mennyire vagytok egymásnak valók.Ha nem,
ekkor még nem akkora trauma a szakítás.Ha igen,akkor hajrá!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!